10 + 1 λόγοι για να πας στο Loud Music Festival αυτή την βδομάδα στη Λεμεσό

10 + 1 λόγοι για να πας στο Loud Music Festival αυτή την βδομάδα στη Λεμεσό

Από την Πέμπτη 23 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου πάμε στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Κύπρου

Αρχίσαμε ήδη την αντίστροφη μέτρηση από την έναρξη του Loud Music Festival 2022. Για ένα ολόκληρο τετραήμερο, από την Πέμπτη 23 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου θα απολαύσουμε ατελείωτη μουσική στον Ποταμό Γερμασόγειας στην Λεμεσό.

Το Loud Music Festival δεν σου επιβάλλει, ούτε σου προκαθορίζει την εμπειρία που θα ζήσεις όταν βρεθείς εκεί. Πρόκειται για ένα φεστιβαλ φτιαγμένο από αισθήματα αλλά και την ελευθερία της έκφρασης. Εκεί, μπορείς να χορέψεις, να χαλαρώσεις, να ξεδώσεις, να φας, να πιείς ακόμη και να ξεκουραστείς.

Εμείς, εδώ, στην Avant Garde αγαπάμε τις φεστιβαλικές μουσικές μέρες και νύχτες που έρχονται γι’ αυτό σου φτιάξαμε μία δυνατή λίστα με έντεκα πολύ καλούς λόγους για να βρεθείς και φέτος στο υπέρτατο μουσικό συμβάν του καλοκαιριού.

1

Πάμε να μετρήσουμε μαζί τους λόγους που θα σε κάνουν να βιώσεις την απόλυτη μουσική εμπειρία του φετινού καλοκαιρού:

1. Λαχταριστές επιλογές φαγητού

Δέκα διαφορετικές κουζίνες θα συνυπάρχουν στον χώρο σερβίροντας πεντανόστιμα φαγητά. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις από λαχταριστό μπέργκερ και ζουμερό σουβλάκι μέχρι και κρέπες. Το Loud Music Festival έχει προνοήσει και για σένα που είσαι vegan. Για τέσσερις ολόκληρες μέρες θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς τα πάντα, ήσυχα, μακριά από τον πανικό της αρένας μαζί με την παρέα σου, για αυτό μην ανησυχείς κανείς δεν θα φύγει νηστικός!

2. Ποτό και καλή φάση

Δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς. Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για τα καλύτερα. Ξαπλωμένος στις αναπαυτικές μαξιλάρες του φεστιβάλ, θα απολαμβάνεις ατελείωτα δροσιστικά, φρουτώδη κοκτέιλ, τον ναργιλέ σου αλλά και ένα φουλ παγωμένο bucket με μπύρες και όχι μόνο. Μην αγχώνεσαι ότι θα ξεμείνεις από μπύρες, αφού μπορείς να επιστρέψεις το bucket σου για...ξαναγέμισμα και θα πάρεις και μία μπύρα δωρεάν, τυχερούλη! Αν έχεις ήδη κάνει το κέφι σου και θες κάτι περισσότερο, πάρε το ποτό σου, και γίνε ένα με το πλήθος, χόρεψε ακατάπαυστα, φλέρταρε και δώσε ραντεβού με την παρέα ξανά εκεί στις μαξιλάρες για το επόμενο ποτό.

2

3. Happy hour!

Μια έκπληξη σας περιμένει στο φεστιβάλ μεταξύ 17:00 – 19:00 αφού, εκτός από την δωρεάν είσοδο, τα bucket θα προσφέρονται 1+1 δωρεάν.

4. Μπορείς να πας ό,τι ώρα θέλεις

Αν δεν είσαι ο τυπικός τύπος της παρέας μην ανησυχείς. Το φεστιβάλ σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις όποτε γουστάρεις εσύ και μόνο. Να πας ότι ώρα θέλεις από τις 17:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα. Μην ξεχνάς όμως, πως αν πας πριν τις 19:00 η είσοδος είναι δωρεάν. Τα ποτά θα σε περιμένουν παγωμένα, οι μηχανές του καφέ έτοιμες για σερβίρισμα, τα εστιατόρια να μοσχομυρίζουν λαχταριστά φαγητά και η μουσική όπως ακριβώς και τα χαμόγελα των φίλων του φεστιβάλ να μην σταματούν ποτέ.

3

5. Να πας όποια μέρα θέλεις

Το φεστιβάλ διαρκεί τέσσερις ημέρες οπότε μπορείς να διαλέξεις ποια μέρα να έρθεις. Μην ξεχνάς όμως πως αν έρθεις και τις τέσσερις μέρες γίνεσαι πλέον μέλος της οικογένειας του Loud Music Festival. Έλα την Πέμπτη με "sing along" διάθεση και τραγούδα μαζί με τα συγκροτήματα που θα ροκάρουν την σκηνή. Μην ξεχνάς πως την Παρασκευή θα λικνιστούμε όλοι μαζί με RnB vibes ενώ το Σάββατο θα ανέβει η αδρεναλίνη μας στα ύψη με υπέροχη ηλεκτρονική μουσική και με την αρένα να σε μαγνητίζει χωρίς να θέλεις να αποχωρήσεις. Τέλος, την Κυριακή θα γράψεις ιστορία. Πως; Μα φυσικά με εκείνα τα μοναδικά, θρυλικά τραγούδια  που ο καθένας έχει βιώσει την δική του ξεχωριστή εμπειρία και ιστορία δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Ακόμα το σκέφτεσαι πότε να έρθεις; Κάθε ημέρα θα είναι μία μοναδική, σούπερ μουσική εμπειρία όπου θα ζήσεις υπέροχες και αξέχαστες στιγμές.

6. Μην κολλάς στην εμφάνιση

Κατέληξες πως θα παρτάρεις ατελείωτα αλλά σκέφτεσαι τι να βάλεις; Να μην το σκέφτεσαι καθόλου. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας, κανένα dress code, ούτε theme, ούτε τίποτα. Μπορείς να πας με τα καλοκαιρινά σου, τη βερμούδα σου, απευθείας από την παραλία με το μαγιό. Πήγαινε ντυμένος ναυαγοσώστης ακόμα και τίγρης, γιατί όχι; Αν έρθεις χωρίς μπλούζα, καμία ανησυχία αφού το φεστιβάλ θα σου δώσει δώρο μία συλλεκτική μπλούζα του Loud Music Festival 2022!

7. H αρένα του φεστιβάλ

Μόνο όσοι έζησαν το φεστιβάλ στις προηγούμενες διοργανώσεις μπορούν να σου περιγράψουν, και αν εξηγείται! το αξέχαστο και μοναδικό αίσθημα της αρένας. Όλοι γίνονται ένα με τη μουσική, τις φωνές, τα τραγούδια, τους χορούς αφού όπου κοιτάξεις όλοι χορεύουν ασταμάτητα. Ένας παλμός μοναδικός! Μια αρένα γεμάτη ενέργεια που ηλεκτρίζεται από τη μουσική και μεταδίδεται από τον ξέφρενο χορό όλων των χιλιάδων φίλων του φεστιβάλ. Σίγουρα όλες οι αισθήσεις σου θα πάλλονται και κάθε φορά θα ανυπομονείς για επόμενο τραγούδι που θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

4

8. Το φεστιβαλ βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού

Δεν είναι ανάγκη να ανέβεις ούτε βουνά ούτε να διασχίσεις πεδιάδες. Πολύ απλά θα βρεθείς στο κέντρο της πόλης για να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία. Μπορείς να φτάσεις εκεί με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο από το ταξί, λεωφορείο, ποδήλατο μέχρι και με τα πόδια. Από όποια πόλη κι αν έρθεις μην ανησυχείς για το που θα αφήσεις το αυτοκίνητό σου αφού υπάρχει ο χώρος στάθμευσης της Γερμασόγειας Λεμεσού που βρίσκεται πάνω στον παραλιακό με κύριο δρόμο της Λεμεσού. Πάρκαρε απλά, κατέβα και το πάρτι αρχίζει. Οι διοργανωτές θα σε περιμένουν.

9. Φεστιβάλ για όλους

Μία μουσική γιορτή για όλους, κυριολεκτικά. Αν θες την Πέμπτη έλα με την παρέα και τους κολλητούς σου, την Παρασκευή με την σχέση σου, το Σάββατο έλα μόνος και φλέρταρε, σίγουρα κάτι θα προκύψει, την Κυριακή φέρε και τους γονείς σου. Εννοείται πως στο φεστιβάλ είναι ευπρόσδεκτοι και οι μικροί μας φίλοι, χωρίς όριο ηλικίας, από 1 χρόνου και τα κατοικίδια μας (σκύλοι, ιγκουάνα, παπαγάλοι κτλ.). Όλοι μαζί, μικροί-μεγάλοι στο ίδιο φεστιβάλ θα περάσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

3

10. Το afterparty

Μετά από κάθε ημέρα που θα παρτάρεις ατελείωτα χρειάζεται οπωσδήποτε... αποθεραπεία. Και επειδή το Loud Music Festival είναι εκεί για σένα βρήκε την λύση. Πάρε τους φίλους σου, παλιούς και νέους που έκανες στο φεστιβάλ, και ελάτε στο Guaba για ένα μοναδικό afterparty! O τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

11. Η οικογένεια του Loud Music Festival

Μάθε πως κάθε χρόνο πάνω από εκατό άτομα ενώνουν την θετική τους ενέργεια για να μας δώσουν την ευκαιρία να ζήσουμε αυτό το ανεπανάληπτο τετραήμερο μουσικό φεστιβάλ. Πρόκειται για μία ομάδα που απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν αυτό που όλοι φανταζόμαστε. Άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά πως πρωταγωνιστής σε αυτό το φεστιβάλ είναι ο καθένας από εσάς. Έλα να τους γνωρίσεις όλους ένα ένα και να γίνεις και εσύ μέλος της πιο LOUD οικογένειας που υπάρχει.

Info

Πέμπτη 23, Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουλίου, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός. Από τις 17:00 μέχρι τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Loader