Tocayo, το νέο sophisticated μέρος στη Λευκωσία

Tocayo, το νέο sophisticated μέρος στη Λευκωσία

Λειτουργεί σε πάροδο της Στασικράτους

Το επισκεφθήκαμε πρόσφατα και το γαργάλημα του ουρανίσκου είναι φτωχό να περιγράψει το τι βιώσαμε

Tocayo στην ισπανική γλώσσα σημαίνει συνωνόματος, στην Κύπρο όμως παραπέμπει στο sophisticated εστιατόριο Tocayo  που λειτούργησε εντός του 2019 στη Λευκωσία. Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο με πιάτα που ακολουθούν τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις και τα οποία προέρχονται από τη νοτιοανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική, με ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες. 

Μιλάμε βασικά για ένα εγχείρημα των ομάδων του εστιατορίου Rokoko και του μπαρ Lost and Found, οι οποίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κάνουν τα μαγικά τους μαζί προχωρώντας στο επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Το απίθανο restobar βρίσκεται στην οδό Πρεβέζης, πάροδο της Στασικράτους και ανοίγει αποκλειστικά το βράδυ. Ο βραβευμένος ως Σεφ της Χρονιάς 2017 Αντρέας Αντρέου έχει φτιάξει το μενού του εστιατορίου και ο συνδυασμός των γεύσεων αλλά και το concept του εστιατορίου βασίζεται στη φιλοσοφία του sharing, με το μενού να περιλαμβάνει γύρω στα 22- 23 πιάτα και να προτείνει νέες και αρκετά πρωτόγνωρες, γεύσεις στον κοινό της Κύπρου.  

Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες από μόνες τους:

Loader