Super ιδέα για τους γάμους που γίνονται στην Κύπρο

Super ιδέα για τους γάμους που γίνονται στην Κύπρο

Super ιδέα για τους γάμους που γίνονται στην Κύπρο
Όχι μόνο για γάμους. Για οποιοδήποτε event

Ζούμε στην Κύπρο και οι γάμοι είναι το σημαντικότερο event που συμβαίνει στη ζωή μεγάλης μερίδας ανθρώπων.

Πώς όμως θα είναι οι ακριβείς καιρικές συνθήκες την ώρα του στολίσματος και των ζωσμάτων, πώς την ώρα της τελετής και το κυριότερο, πώς την ώρα της δεξίωσης και του γαμήλιου party που είθισται να πραγματοποιείται σε υπαίθριους χώρους;

Επιπλέον, ποια εποχή του έτους είναι καλύτερα να γίνει ο γάμος, αν ακόμη βρίσκεστε στην προ διετίας διαδικασία του λεγόμενου wedding planning;

Πέρα από τους γάμους, πώς θα είναι ο καιρός την ακριβή μέρα και ώρα που επιθυμείτε να διοργανώσετε ή να παρευρεθείτε σε ένα οποιοδήποτε event;


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: 7 ΑΠΟΡΙΕΣ στον έναν και μοναδικό WeatherMan / Ο άνθρωπος πίσω από την ίσως μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του κυπριακού Facebook


Μετά λοιπόν από την καθημερινή σχεδόν επιθυμία των Κυπρίων πολιτών, που ήθελαν συνεχώς να ενημερώνονται σχετικώς, ο WeatherMan και η ομάδα του αποφάσισαν όπως αρχίσουν να παρέχουν μια πρόγνωση on demand υπηρεσία σε πιο οργανωμένη και τακτική βάση.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Forecast on Demand του σάιτ του Kitas Weather βρίσκονται ήδη δημοσιευμένες τρεις σχετικές αναρτήσεις.

Η μία είναι για τον καιρό την ημέρα γάμου του Χρίστου και της Ελένης Καλλινίκου και οι άλλες δύο για events σε Guaba και Limassol Marathon.

Aναδημοσιεύουμε το κείμενο για το γάμο για να σχηματίσετε μια ιδέα:

Το Σάββατο 06/07/2019 παντρεύεται το ζεύγος Χρίστος και Ελένη και ο καιρός μόνο θερμός θα μπορούσε να είναι, με τόση αγάπη και έρωτα που διακατέχει το ζευγάρι.

Το στόλισμα του γαμπρού θα είναι στις 14:00, στο πατρικό του σπίτι στη Μέσα Γειτονιά (Λεμεσό). Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι ο ηλιόλουστος και θερμός καιρός, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται γύρω στους 35 βαθμούς Κελσίου. Τα επίπεδα υγρασίας θα είναι γύρω στο 40%, ανεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Το στόλισμα της νύφης θα είναι στις 16:00, στο πατρικό της σπίτι στη Μεσόγη (Πάφο). Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι ο ηλιόλουστος και σχετικά θερμός καιρός, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται γύρω στους 33 βαθμούς Κελσίου. Τα επίπεδα υγρασίας, ωστόσο, θα είναι αυξημένα και θα κυμαίνονται γύρω στο 55%, ανεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία γύρω στους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Η τελετή του γάμου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη, στις 17:30. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση και θα κυμαίνεται γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά τα επίπεδα υγρασίας θα αυξηθούν στο 70%, ανεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία γύρω στους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Το νιόπαντρο πλέον ζευγάρι θα δεχτεί συγχαρητήρια στις 19:30, στην Ατλαντίδα στην Κάτω Πάφο, όπου θα ακολουθήσει δεξίωση. Η θερμοκρασία στις 19:30 αναμένεται να είναι γύρω στους 28 βαθμούς Κελσίου, με τα επίπεδα να κυμαίνονται γύρω στο 75%, ανεβάζοντας την αισθητή θερμοκρασία γύρω στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώνει σταδιακή πτώση καθώς νυχτώνει, ενώ τα επίπεδα υγρασίας θα αυξάνονται.

Η ομάδα του Kitasweather σας εύχεται ότι καλύτερο και να περάσετε όμορφα τη μέρα του γάμου σας.

Σύμφωνα με τον WeatherMan, θα υπάρχει η δυνατότητα το κείμενό να γίνεται ή όχι visible ενώ θα προσφέρεται και η δυνατότητα του follow up λίγες μέρες ή και ώρες πριν το event. 'Για παράδειγμα την περασμένη Κυριακή είχε γάμο στο Κτήμα Δημοσθένους και μόλις έδωσα στους διοργανωτές το οκέι, προχώρησαν στα σχετικά arrangements. Για να μην έχει άγχος το ζευγάρι τη μέρα του γάμου του, μιλάμε απευθείας με τους διοργανωτές. Κάτι αντίστοιχο είχα κάνει για γάμους που γίνονταν στο Κτήμα Δημοσθένους και πέρσι, όταν κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνη έβρεχε τακτικά'.

Η σχολαστική επικοινωνία της ομάδας με τους διοργανωτές είχε ως αποτέλεσμα οι γάμοι να ολοκληρωθούν με επιτυχία και χωρίς καιρικά απρόοπτα, σχολιάζει ο WeatherMan.

Επικοινώνησε λοιπόν για το δικό σου event μέσω της ιστοσελίδας και του (link.

Loader