Ντου από παντού έκαναν σήμερα οι Χούλιγκανς του Λάνθιμου

Ντου από παντού έκαναν σήμερα οι Χούλιγκανς του Λάνθιμου

Ντου από παντού έκαναν σήμερα οι Χούλιγκανς του Λάνθιμου
Το τρόλινγκ στη μαμά πατρίδα έχει περάσει σε πολύ άλλα επίπεδα

Σχολιάζει ο Ο.Κ

Ονομάζονται «Χούλιγκανς του Λάνθιμου» και είναι μια ακόμη σπουδαία τρολοσελίδα του ελληνικού ίντερνετ, που για σκοπούς yolo και thug life ομορφαίνει τη ζωή, την οθόνη και την πουριτανή μας καθημερινότητα.

Σήμερα έγιναν βάιραλ χάρη σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Αντέννα Ελλάδος, που τους παρουσίασε (και καλά) με πλήρη σοβαρότητα χωρίς να γίνεται καμιά αναφορά στο χιουμοριστικό της υπόθεσης.

Το ρεπορτάζ έκανε συγκεκριμένα λόγο για ομάδα υποστηρικτών του Έλληνα σκηνοθέτη που ετοιμάζει ντου στη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, βγάζοντας μάλιστα σε τηλεφωνική εκπρόσωπο της ομάδας που on air δήλωσε πως:

«Είμαστε χούλιγκανς, δεν είμαστε απλά φίλαθλοι. Εμείς θα πάμε με πούλμαν και θα βρούμε ελληνοαμερικανούς στο Kodak Theatre που θα μας βοηθήσουνε για το ντου. Έχουμε κάνει τα πάντα για να καταλάβουμε τον δεύτερο όροφο. Περιμένουμε διακόσιους με τριακόσιους ανθρώπους. Τα συνθήματα τα καινούρια θα τα ακούσετε εκεί. Έχουμε πανό που θέλουμε να κρεμάσουμε. Είναι δυνατόν να μην τα πάρει όλα τα βραβεία (σ.σ ο Λάνθιμος); Ποιος θα τα πάρει, πάλι το Μεξικό; Τι είναι ο Κουαρόν; Mεξικανική μαφία είναι».

Τι είναι ο Κουαρόν; Mεξικανική μαφία είναι

«Απολαύστε» το:


Κι εκεί που ιντερνετικά ρεπορτάζ είχαν ήδη αρχίσει να τρολάρουν τους τηλεοπτικούς που (και καλά δεν είχαν αντιληφθεί το σατιρικό έλεμεντ, τσουπ, ξεπετάγονται οι Χούλιγκανς και με ανάρτησή τους διευκρινίζουν πως επιτηδευμένα ο Αντέννα τους παρουσίασε με σοβαροφάνεια με σκοπό να ... τρολαριστούν άλλα μέσα.

Ιδού:

Τώρα τι να πρωτοπούμε κι εμείς. Ευγένιε Ιονέσκο βασικά, επίκαιρε όσο ποτέ!

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο πάτερ που έγινε σταρ μιλά για το τραγούδι που τον ανέδειξε

Loader