«Του είπα να μη φτιάξει ηλεκτρικό αυτοκίνητο και πυραύλους, αλλά δε με άκουσε»

«Του είπα να μη φτιάξει ηλεκτρικό αυτοκίνητο και πυραύλους, αλλά δε με άκουσε»

Το παράπονο της μαμάς του Elon Musk

Παράπονο φαίνεται να έχει η μαμά του Elon Musk, αφού ο γιος της δεν ακολούθησε τη συμβουλή της.

Η 73χρονη Maye Musk μίλησε την Τρίτη στην εκπομπή του NBC «TODAY With Hoda & Jenna» και, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την τελευταία επιχειρηματική προσπάθεια του γιου της.

Όταν οι δύο παρουσιάστριες τη ρώτησαν αν κατά τη γνώμη της ο γιος της έπρεπε να αγοράσει το Twitter η ίδια απάντησε ότι “μπορεί να κάνει ό,τι θέλει”. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Ωστόσο, η μητέρα του Elon Musk πρόσθεσε ότι ο γιος της κάνει ό,τι θέλει, ανεξάρτητα από τις συμβουλές της. «Του είπα να μη φτιάξει ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ούτε και πυραύλους, αλλά δε με άκουσε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε Επίσης: Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν αναφερόταν στην απόφαση του Elon να γίνει ένας εκ των ιδρυτών της Tesla, το 73χρονο πρώην μοντέλο απάντησε πως δεν είχε πρόβλημα με την εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά μάλλον για τις εργασιακές του συνήθειες.

«Δούλεψε τόσο σκληρά, χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Και θέλει να αναλάβει και projects για την ηλιακή ενέργεια και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και για πυραύλους. Εγώ του είπα, απλώς, διάλεξε ένα, για να μην εργάζεσαι τόσο σκληρά», υπογράμμισε η μητέρα του ιδρυτή της Tesla και της Space X.

Διάβασε Επίσης: Η γαλλική, αστυνομική σειρά “The Perfect Mother” αξίζει μια θέση στη λίστα σου

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας: AP

Loader