5+1 Bars με αυλή σ’ όλο το νησί για τις καλοκαιρινές σας εξόδους

5+1 Bars με αυλή σ’ όλο το νησί για τις καλοκαιρινές σας εξόδους

Για τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες προτείνουμε κοκτέιλ, μουσική και δροσερές αυλές

Η ζέστη πολλές φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ανυπόφορη, γεγονός που επηρεάζει τόσο την έξοδό μας, όσο και τη διάθεσή μας. Υπάρχουν ωστόσο, μερικές αυλές στο νησί που προσφέρουν δροσιά, καλή διάθεση, μουσική και ποτάρες!

Κλειδί 

kleidi

Μια καλοκαιρινή αυλή μας περιμένει στη Λάρνακα μαζί με τα ζωάκια μας! Τα vibes θα σας φτιάξουν τη διάθεση, ενώ μπορείτε να πετύχετε βραδιές τζαζ μουσική, βραδιές με dj, αλλά και ανοικτό κινηματογράφο! 

Ωράρια: Τρίτη - Κυριακή | 18:00

Κωνσταντίνου Καλογερά 72, Λάρνακα 

Rum & Jam 

rum and jam

To Rum & Jam βρισκεται στην παλιά πόλη της Πάφου και στεγάζεται στον πεζόδρομο! Η περατσάδα μαζι με τα απίθανα κοκτέιλ δημιουργούν ένα chill vibe που θα λατρέψετε. Αν νιώσετε μια λιγούρα, οι πίτσες που ετοιμάζονται στο χώρα θα σας εκπλήξουν! 

Ωράρια: Καθημερινά: 10:00 π.μ. - 02:00 

Αγοράς 6, 8010, Πάφος

Library Bar 

library

Το Library Bar είναι ένα contemporary bar που βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού και εκτός από υπέροχα cocktails, προσφέρει μια μοναδική αυλή για καλοκαιρινές νύχτες που επιβάλλουν ποτό και καλή παρέα. Μερικές βραδιές μπορεί να πετύχετε ζωντανή τζαζ μουσική που θα απογειώσει την έξοδό σας. 

Ωράρια: 

Κυριακή - Πέμπτη | 18:30 - 00:30 

Παρασκευή - Σάββατο | 18:30 - 01:30 

Θεμιδος 1, κέντρο Λεμεσού 

 

Baxter Bar 

baxter

To Baxter Bar εκτός από μια γραφική αυλή και μοναδικά κοκτέιλ, προσφέρει ένα ξεχωριστό concept: Είναι τοποθετημένο ανάμεσα στα γνωστά ιταλικά έπιπλα Baxter, αποπνέοντας μια εντελώς πρωτόγνωρη αύρα στην κυπριακή σκηνή των bars. Στην αυλή θα πετύχετε αρκετά τακτικά, ζωντανή τζαζ μουσική που θα σας κάνει να διακόψετε τη συζήτησή σας, αφού θα ακούσετε μελωδίες και ρυθμούς από τους πιο έμπειρους τζαζίστες του νησιού. 

Ωράρια: Τετάρτη - Κυριακή | 18:00 - 2:00

Ελλήνων 3, 3042, Λεμεσός 

 

New Division 

new

H Νew Division στην πρωτεύουσα αποτελεί θεσμός για τους ντόπιους, αφού συγκαταλέγεται ένα από τα πιο παλιά bars της πόλης. Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν μειώνει καθόλου την αξία και την επισκεπτιμοτητα του χώρου. Η αυλή της New Division θεωρείται μία από τις πιο πολυσύχναστες της πόλης, προσελκύοντας πάντα επισκέπτες όλων των ηλικιών, αλλά και όλων των “lifestyle”. Μια μπύρα ανάμεσα στα ψηλά δέντρα και τα όμορφα φώτα της αυλής είναι αρκετή για να σας εξηγήσει το γιατί. 

Ωράρια: Καθημερινά: 19:30 - 2:30 

Βασιλίσσης Φρειδερίκης 2, 1066, Λευκωσία 

 

γρανάζι.

granazi

Το γρανάζι είναι ένα σύγχρονο liquor bar που στεγάζεται σε ένα παλιό σπίτι του 1900 στους Άγιους Ομολογητές. Ο χώρος είναι ξεχωριστός και διακοσμημένος με ένα ιδιαίτερο τρόπο που προσδίδει χαρακτηρα και κύρος ταυτόχρονα στο μαγαζί. Η αυλή του είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές σας εξόδους, ενώ τα κοκτέιλ που θα δοκιμάζετε είναι μοναδικά! Η μουσική και τα vibes του χώρου θα σας κάνουν να θέλετε να επιστρέψετε πολύ σύντομα στην αυλή του παλιού αρχοντικού. Εκτός από ποτά, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την αυλή του γραναζιού τα πρωινά του σαββατοκύριακου για brunch.

Ωράρια: Τρίτη - Πέμπτη: 17:30 - 12:30

Παρασκευή: 17:30 - 1:30

Σάββατο: 10:30 - 1:30 

Κυριακή: 10:30 - 12:30 

Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών 14, 1080 

Πηγή φωτογραφιών

Loader