Τα οινοποιεία Ζαμπάρτας γιορτάζουν το τέλος της σοδειάς με τον Μιχάλη Τερλικκά και τους Fuzz Bus!

Τα οινοποιεία Ζαμπάρτας γιορτάζουν το τέλος της σοδειάς με τον Μιχάλη Τερλικκά και τους Fuzz Bus!

Μοναδικά κρασιά και καλή μουσική; Yes, please

Πάμε στο Οινοποιείο Ζαμπάρτας, στις 2 Νοεμβρίου να γιορτάσουμε το τέλος της εσοδείας. Χαρείτε τα χρώματα του Φθινοπώρου με τη μουσική των Fuzz Buzz και την αυθεντική κυπριακή φωνή του Μιχάλη Τερλικκά κάτω από την κληματαριά του Οινοποιείου.

Στη γιορτή θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα “έξω που τα νερά μας”, που τόσο αγαπήσαμε στο φεστιβάλ Φέγγαρος τις τελευταίες δύο χρονιές! 

Θα ακουστούν ξεχωριστές, σύγχρονες εκδόσεις των παραδοσιακών τραγουδιών, όπως “Τρεις ελιές τζαι μια τομάτα”, “Η Βράκα”,  και το “Ασιερόμπασμα” . Θα ακουστούν επίσης παραδοσιακά τραγούδια με τη χρήση σύγχρονων μουσικών οργάνων των Fuzz Bus. 

Στο μπαρ θα σερβίρονται ποικιλία κρασιών με το ποτήρι ή με τη φιάλη, οργανικό τσάι, kυπριακό ice-tea, νερό, ξηροί καρποί και πατατάκια.

Θα υπάρχουν επίσης επιλογές φαγητού.

Ας απολαύσουμε μια χαλαρωτική βραδιά γεμάτη μουσική και χορό για να γιορτάσουμε τη λήξη της εσοδείας και την αλλαγή της εποχής.

Εισιτήρια για ενήλικες €25: Περιλαμβάνονται: Ζωντανή μουσική από τους Fuzz Buzz και το Μιχάλη Τερλικκά και ένα αναμνηστικό ποτήρι κρασιού για να το πάρετε στο σπίτι σας. Το πρώτο κρασί το κερνούμε!

Εισιτήρια για παιδιά €18: Περιλαμβάνονται: Ζωντανή μουσική από τους Fuzz Buzz και το Μιχάλη Τερλικκά, χυμός ή ice-tea και παιχνίδια.

**Είσοδος μόνο με προ-αγορασμένα εισιτήρια. Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο**

Προσέλευση: 17:00

Fuzz Bus: 18.00-18.45

Terlikkas x Fuzz Bus: 19.00-20.00

Fuzz Bus: 20.15-21.00

Λήξη: 22:00

Ο χώρος είναι υπαίθριος. Προτείνονται άνετα παπούτσια και λεπτό σακάκι.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω βροχής, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας.

zampartas

Πηγή φωτογραφιών

Loader