Το πιο φαντασμαγορικό Christmas Market θα είναι στην Στασικράτους

Το πιο φαντασμαγορικό Christmas Market θα είναι στην Στασικράτους

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γιορτινές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές μας!

H Στασικράτους, ο δρόμος που πάντα λάμπει, προετοιμάζεται να υποδεχθεί το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς, το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET υπό την αιγίδα Ομάδας Καστηματαρχών και Παράδρομων! Το γιορτινό αυτό event θα λάβει χώρα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00, με μια πληθώρα δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.

Κατά μήκος της οδού Στασικράτους αλλά και στις παρόδους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία εκδηλώσεων. Στον χώρο στάθμευσης δίπλα στο Pralina Experience, θα στηθεί ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο χωριό,με γαστρονομικές απολαύσεις, γλυκούς πειρασμούς αλλά και ποτό καθώς και μια αγορά με χειροποίητα προϊόντα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Στην οδό Κουμανούδη, θα στηθεί ένας συναυλιακός χώρος, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες να πλαισιώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα παιδιά θα απολαμβάνουν δραστηριότητες ενώ χορωδίες, μπάντες και σχολές χορού θα κρατήσουν συντροφιά στους επισκέπτες.

Εκπλήξεις, δώρα και happenings θα περιμένουν τους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET. Με παρόντα βέβαια τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά-βοηθούς του! Η Στασικράτους σας περιμένει να χορέψετε με ζωντανή μουσική, να απολαύσετε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές για όλη την οικογένεια.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων θα είναι δωρεάν, με προαιρετικές εισφορές για το Ίδρυμα ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις. Στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα γίνεται συλλογή ζεστών ρούχων και καινούριων παιχνιδιών για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδος Λευκωσίας.

 

Loader