Το Fork Food Market τον Ιούλιο πάει στην Αγία Νάπα

Το Fork Food Market τον Ιούλιο πάει στην Αγία Νάπα

Η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά φαγητού της Κύπρου ταξιδεύει εκτός Λευκωσίας

Ετοιμάσου για ένα μοναδικό Fork Food Market στην καρδιά της Αγίας Νάπας. Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουλίου, επισκέψου την Αγία Νάπα για μια ιδιαίτερη βραδινή βόλτα στην κεντρική πλατεία, εκεί όπου βρίσκεται το διάσημο γλυπτό "I Love Ayia Napa".

Η Νεολαία Αγίας Νάπας με χαρά θα μας καλωσορίσει, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία φαγητού και ψυχαγωγίας. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ, ενώ το μπαρ και η μουσική θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το Fork Food Market είναι η πρώτη αγορά street food της Κύπρου, λειτουργώντας από το 2014 στη Λευκωσία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει συνεργασίες με μια εξαιρετική ομάδα πωλητών, προσφέροντας το καλύτερο του κυπριακού street food. Η φιλοσοφία της αγοράς είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, γι’ αυτό επιλέγονται πάντα άνετοι και καλαίσθητοι χώροι όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του συνοδεία καλής μουσικής.

Αφού τελειώσετε από τις παραλίες και ο ήλιος αρχίσει να δύει, η ζέστη θα υποχωρήσει και η πείνα θα κάνει την εμφάνισή της. Οι επιλογές φαγητού θα είναι πλούσιες και ποικίλες, από κλασικές επιλογές όπως burgers και φαλάφελ, μέχρι πιο ιδιαίτερες γεύσεις όπως τάκος με οφτό κλέφτικο και ταϋλανδέζικα χορτοφαγικά spring rolls. Ελάτε να περιηγηθείτε, να δείτε τι προσφέρουμε και να επιλέξετε αυτό που τραβάει η όρεξή σας. Το μπαρ θα προσφέρει draught μπύρα, ενδιαφέροντα κοκτέιλ και αναψυκτικά, ενώ ένας DJ θα φροντίσει για τη μουσική υπόκρουση της βραδιάς.

Η συνταγή της επιτυχίας του Fork Food Market παραμένει πάντα η ίδια: καλό φαγητό, απολαυστική μουσική και όμορφη ατμόσφαιρα. Μην το χάσετε!

Εκδήλωση: Fork Food Market

Ημερομηνία: Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Ιουλίου

Ώρα: 19:00-00:00

Τοποθεσία: Πλατεία Αγίας Νάπας

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.forkfoodmarket.com, στο Facebook, στο Instagram, στείλτε email στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 99557777 / 99395261.

Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!

 

πηγή κεντρικής φώτο

Loader