Έρχεται το 1ο Cyprus Street Soccer στον Πρώταρα

Έρχεται το 1ο Cyprus Street Soccer στον Πρώταρα

Μάθετε περισσότερες λεπτομέριες για το πότε και που

Η αθλητική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Αυγούστου στην Πλατεία Πρωταρά, αποτελεί μια πρωτοβουλία της εταιρείας Game On Pro Marketing που φέρνει κοντά ποδοσφαιρόφιλους όλων των ηλικιών για να διαγωνιστούν σε αγώνες 15 λεπτών, 2 εναντίον 2.

Οι κατηγορίες συμμετοχής περιλαμβάνουν παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, εφήβους ηλικίας 13-17 ετών και οικογένειες με ένα παιδί μέχρι 15 ετών και έναν ενήλικα.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας κ. Γιώργος Νικολέττος, σε δήλωσή του, τόνισε τη σημασία της εκδήλωσης για την τοπική κοινότητα και εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας την κοινωνική και φιλανθρωπική της διάσταση.

Το Cyprus Street Soccer δεν είναι μόνο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι και για να υποστηρίξουμε έναν ευγενή σκοπό. Όλα τα έσοδα από τις εγγραφές θα διατεθούν στο ίδρυμα "Μικροί Ήρωες" Λούκας Φουρλάς, το οποίο στηρίζει παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Με μόνο 84 διαθέσιμες θέσεις, η έγκαιρη εγγραφή είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτή την πρωτοποριακή εκδήλωση. Η εγγραφή είναι εύκολη και μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας, www.streetsoccer.cy

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί, να στηρίξετε τους συμμετέχοντες και να απολαύσετε μια ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο και χαρά. Ας κάνουμε αυτή την εκδήλωση μια μεγάλη επιτυχία για την κοινότητά μας και τους "Μικρούς Ήρωες".

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.streetsoccer.cy ή επικοινωνήστε στο 70007271.

 

Loader