10 εμετικά σχόλια για την 19χρονη Αγγλίδα που χρήζουν (ψυχιατρικής και ποινικής) έρευνας

10 εμετικά σχόλια για την 19χρονη Αγγλίδα που χρήζουν (ψυχιατρικής και ποινικής) έρευνας

Για μια ακόμα φορά ο μέσος Κυπραίος δικαστής και δήμιος του Facebook έδειξε το νου του (ή ορθότερα την έλλειψή του) στον παράδεισο της λεγεώνας των ηλιθίων

H πολύκροτη υπόθεση της 19χρονης Βρετανίδας μπορεί να είχε αίσιο τέλος για την ίδια (αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει “αίσιο” οτιδήποτε συνέβη στην κοπέλα τους τελευταίους έξι μήνες) άφησε όμως το στίγμα της στην κυπριακή κοινωνία - και ΔΕΝ εννοούμε φυσικά τον λεκέ στο ήδη λερωμένο branding της Αγίας Νάπας.

Για μια ακόμα φορά ο μέσος Κυπραίος δικαστής και δήμιος του Facebook έδειξε το νου του (ή ορθότερα την έλλειψή του) στον παράδεισο της λεγεώνας των ηλιθίων, όπως χαρακτήρισε πολύ εύστοχα ο Έκο τα σόσιαλ, βρίζοντας χυδαία και βγάζοντας πολλά (σεξουαλικά κυρίως) απωθημένα και μάλιστα επώνυμα, δημόσια κι ανερυθρίαστα, έτσι για να βλέπει όλος ο κόσμος πόσο αγάμητοι μαλάκες είναι.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εμετικά όχι φυσικά για να δείξουμε ανωτερότητα (δεν χρειάζεται άλλωστε, ακόμα και μια αμοιβάδα διαθέτει περισσότερο νου απ’ τους συγκεκριμένους) αλλά για να πάρετε μια -πικρή- γεύση απ΄’ το τι κυκλοφορεί εκεί έξω και πόσο απέχουμε απ’ την στοιχειωδώς πολιτισμένη κοινωνία. Κι αν είστε τυχεροί, ίσως αναγνωρίσετε κάποιον συγγενή, φίλο, συνάδελφο, γείτονα ή κάποιον που κάνει ευλαβικά τον σταύρο του δίπλα σας στην εκκλησία ώστε να μπορείτε να τον αποφύγετε, ειδικά αν είστε γυναίκα, έτσι και τον συναντήσετε νύχτα σε κάποιο ερημικό δρόμο.

Γιατί αν ζούσαμε σε κανονική χώρα, αυτοί που διαφημίζουν ανοιχτά το τι θα έκαναν εκείνοι στη 19χρονη και τη μητέρα της έτσι και τις συναντούσαν (και πιστέψτε με, ΔΕΝ θα τις καλούσαν για τσάι) θα είχαν το ίδιο κιόλας βράδυ την αστυνομία στο κατώφλι τους. Και σας παρακαλώ, μη μου αρχίσετε στα σχόλια για μειοψηφίες, μεμονωμένα περιστατικά και ελάχιστους ακραίους που κάνουν πολύ θόρυβο, αυτά κρατήστε τα για την ώρα που ετοιμάζεστε να κοιμηθείτε ήσυχοι. Η αρρώστια είναι εκεί έξω και όσο δεν γίνεται έγκαιρα διάγνωση εξαπλώνεται. Αφήστε που πιστεύω πως έχουμε ξεπεράσει προ πολλού το ιάσιμο στάδιο.

Και ξεκινάμε από τον κλασικό κουραδόμαγκα που ισχυρίζεται ότι ξέρει από τρένα αλλά αυτό που οδηγεί σε μια πλήρη, απολαυστική σεξουαλική ζωή το’ χει χάσει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό.

φαφ

Συνεχίζουμε με ακόμα έναν οπαδό του δόγματος Μπογδάνου αν και ο πλήρης τίτλος

είναι “βίγκαν λεσβίες αναρχικές μπαχαλοσατανίστριες” για να μην ξεχνιόμαστε

ξφαφξκα

Αυτός εδώ είναι της κατηγορίας “είστε όλοι αφελείς και ευκολόπιστοι ενώ εγώ ο εξυπνότερος που πιστεύω από ξανθό γένος μέχρι μαρμαρωμένο βασιλιά”.

ξκλξκξκλ

Βλέπετε ο “λογικά σκεπτόμενος νους” (sic) πιστεύει -εκτός από μούφα περί ασφάλεια βιασμού- ότι όλες οι Αγγλίδες είναι πουτάνες, οι Ισραηλινοί μάγκες κι ότι η Κύπρος έχει ποιοτικό τουρισμό. 

Τώρα τα πράγματα γίνονται κάπως αλλόκοτα. Αυτή η ηλίθια κάλεσε προς χάρην αστείου(;) δώδεκα άντρες για όργιο, γιατί αλήθεια τι πιο σπαρταριστό από ένα αστείο για ομαδικό βιασμό και μάλιστα από γυναίκα, σωστά;

φαφαφ

Μην αγχώνεστε, μπορώ να τη λέω και ηλίθια, και βλαμμένη, και μαλακισμένη χωρίς πρόβλημα αφού κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι fake προφίλ. Δυστυχώς όμως όχι και τα μιλούνια από 100% αληθινούς incels που μαζεύτηκαν από κάτω ταγκάροντας τους παρέες τους ελπίζοντας πως θα γαμήσουν τζάμπα. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να λυπηθώ περισσότερο...

Μιλώντας για γυναίκες δήμιους, ορίστε ακόμα μία που για κάποιο λόγο δείχνει να ξέρει ανησυχητικά πολλά σχετικά με τις κατηγορίες του PornHub για κάποια που θα τρέξει να σχολιάσει την “ηθική” μιας άλλης κοπέλας. 

φαφα

Μιλώντας για δήμιους κοιτάξτε σε ποιον επήα τζαι ΕΟΚΑ πάνω...

ωζωζω

Και μετά το ευχάριστο διάλειμμα, προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί τα πράγματα αρχίζουν να σκοτεινιάζουν. Για αρχή ο τύπος που είναι ΟΚ με το τσάκισμα θυμάτων βιασμού αφού συμβαίνει... παντού. Μιλάμε για το επιχείρημα της δεκαετίας, μάς έκανε όλους με τα κρεμμυδάκια ο άτιμος.

φαφαφα

Αυτός εδώ δίνει ένα ολοκαίνουργιο νόημα στη φράση “καθένας με τον πόνο του”...

φαφα

...ενώ αυτό το κελεπούρι μάς εξηγεί αρκετά εύγλωττα γιατί ο μέσος Κυπραίος νοικοκυραίος βιαστής πρέπει να αποφεύγει την Αγγλία 

φαφαφα

BONUS

Αυτός εδώ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εκπαιδευτικός, πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ και μέλος της επιτροπής ΠΑΙΔΕΙΑΣ της Βουλής, ερασιτέχνης ραλίστας που κλαίει και χτυπιέται σαν κακομαθημένο 5χρονο όταν τρώει λαπόρτα και στέρηση άδειας οδήγησης και  γνωστός για τα... φιλεύσπλαχνα αισθήματά του απέναντι σε gay, γυναίκες, αλλόθρησκους, αλλοδαπούς, αριστερούς κλπ. Δεν περιμέναμε διαφορετική συμπεριφορά αυτό αυτό το αρχετυπικό βαρύ κι ασήκωτο αρσενικό στη συγκεκριμένη υπόθεση (τουλάχιστον είναι συνεπής στους εμετούς του) όμως το απερίγραπτα χυδαίο, αρρωστημένο και πιθανόν ποινικά κολάσιμο “καύχημα” αποτελεί νέο πάτο ακόμα και για τον ίδιο. Να τον χαίρεστε, κι εσείς που τον ψηφίσατε και το κόμμα που τον φιλοξενούσε...

φαφαφ

 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ AVANT GARDE: Πήγα στον πρώτο γκέι γάμο των Φυλακών, από τον Πάρι Δημητριάδη

Loader