10 κορυφαία ελληνικά τραγούδια για να καραντινιαστούμε

10 κορυφαία ελληνικά τραγούδια για να καραντινιαστούμε

Τα συγκεντρώσαμε όλα γιατί αυτοί είμαστε

Πριν από δύο εβδομάδες ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα στην Κύπρο και έκτοτε δεν έχουμε πάψει να δείχνουμε/ ρίχνουμε το επίπεδό μας, την ενσυναίσθηση, τον χαρακτήρα, την αντιληπτική ικανότητα και φυσικά το class μας. Για κάθε αντίδρασή μας, το ελληνικό πεντάγραμμο είχε προνοήσει και προλάβει να μελοποιήσει. Τα συγκεντρώσαμε όλα γιατί αυτοί είμαστε, πολύ χρόνο έχουμε και φίλους dj -πλέον άνεργους- διαθέτουμε.

Δημήτρης Σταρόβας - Ο Αγλέορας

Μόνο οι chef των οποίων τα εστιατόρια έκλεισαν και το επαγγελματικό τους μέλλον βρίσκεται στην εντατική δεν ποστάρουν φαγητά γιατί τους έχει κοπεί η όρεξη. Όλοι οι υπόλοιποι μαγειρεύουν και ποστάρουν. Και όταν δεν μαγειρεύουν. Ακριβώς όπως μας είπε ο Δημήτρης“.. κι άρχισα κι έτρωγα και κόντευα να σκάσω σε μια προσπάθεια εσένα να ξεχάσω…”

 

The Αthenian -Μην πατάς, σφουγγάρισα

Μία οικογένεια, ένα σπίτι, συνεχής καθαριότητα και πολύ μουρμούρα. Ύμνος.

Γρηγόρης Χίτζιος - Φάε σπόρια

Καλλιτέχνης. Αν δεν τον γνωρίζατε, χάνατε. Τώρα που τον μάθατε θα μας ευχαριστείτε. Ο στίχος “φάε σπόρια, να σου φύγει η στεναχώρια, τσίκι τσίκι τα σποράκια καταπίνουν τα φαρμάκια”, αδυνατούμε να πιστέψουμε πως δεν έχει ακόμη βραβευτεί.

 

Ημισκούμπρια - Βουκολικό

 

Γιώργος Ξανθιώτης - Σοκερντέ Hashtag yolo

 

Τάσος Μπουγάς - Βάλε το μαύρο σου το στρίνγκ

Όλοι μέρα κι όλοι νύχτα μαζί. Τι να κάνετε; Ο Τάσος προτείνει.

 

Μάκης Νικόπουλος - Φέρτε φάρμακα να πιω

Ο κατεξοχήν ύμνος

 

Thus featuring Έφη Θώδη - Όπως λάχει εμείς οι βλάχοι 

Αυτό που είμαστε και προφανώς δεν καταλαβαίνουμε

 

 

Γιάννης Παπαδόπουλος - Να ζήσουν οι κομμώτριες 

Αφιερωμένο για όσες και όσους ζητούσαν από τους κομμωτές τους να ανοίξουν κρυφά τα κομμωτήρια για να τους βάψουν ρίζα, τους παρακαλούσαν σε κατ᾽οίκον επίσκεψη ή τηλεφωνούσαν για ανανέωση ραντεβού! Για πότε καλή μου; 

 

Γιώργος Τουλούμης - Όλα τα χάπια είναι ίδια 

Για τις μανούλες που προσπαθούν να δουλέψουν, μαγειρέψουν, ταΐσουν, απασχολήσουν, καθαρίσουν, διαπαιδαγωγήσουν, φροντίσουν και επιζήσουν.

Loader