11 κηρύγματα του Μόρφου που αποδεικνύουν πως πρέπει να χειροτονηθεί άμεσα Μητροπολίτης Μπάφου

11 κηρύγματα του Μόρφου που αποδεικνύουν πως πρέπει να χειροτονηθεί άμεσα Μητροπολίτης Μπάφου

Πως ο Νεόφυτος μετατράπηκε από υπέρμαχος της επανένωσης σε παπα-μύστη των απανταχού ψεκασμένων: Από το "έγκυος + πρωκτικό = παιδί gay" και τον Αστερίξ που προέβλεψε την πανδημία μέχρι το "μου έστειλε η Παναγία κορωνοϊούλη για να ταπεινωθώ" όλα τα κηρύγματα-σταθμοί ενός τρένου που έχει φύγει εδώ και καιρό

Κάποτε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος θεωρούνταν από τους πιο σοβαρούς, λογικούς και μετριοπαθείς ιεράρχες με ψύχραιμο, μεστό λόγο και μια αρκετά ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας, να φανταστείτε ότι ήταν υπέρμαχος του Ναι στο δημοψήφισμα του 2004 για το σχέδιο Ανάν και πολεμήθηκε λυσσαλέα από τους οπαδούς του Όχι (που τον έγραφαν Ναιόφυτο). Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς το’ παθε ή τι ήταν το triggering αλλά σήμερα ο Νεόφυτος θυμίζει περισσότερο ρασοφόρο Βελόπουλο, ένας θιασώτης και διαδότης εξωφρενικών θεωριών συνωμοσίας, ψευδοεπιστήμης και fake news σε συνδυασμό με καθαρόαιμο, ανόθευτο κήρυγμα μίσους που καταφέρνει να γίνεται συχνά viral για όλους τους λάθος λόγους, (όπως όταν αποφάνθηκε ότι το πρωκτικό σεξ των γονιών κάνει το παιδί gay) Κατά τη διάρκεια της πανδημίας όπως ήταν απολύτως φυσικό ανέλαβε πνευματικός ηγέτης των αρνητών, αντιεμβολιαστών και των απανταχού ψεκασμένων ενώ είχε προβλήματα και με τον νόμο καθώς παραβίαζε το ένα υγειονομικό διάταγμα πίσω από τ’ άλλο. Εμείς συλλέξαμε 11 χαρακτηριστικά κηρύγματα του Αγίου (λέμε τώρα) που σε κάνουν να πραγματικά ν’ αναρωτιέσαι τι σκ**ά καίνε στα θυμιατά τους (γιατί θέλουμε κι εμείς). 

 

1. All time classic: Το Κήρυγμα Που Είναι Πρωκτικά Αδύνατο

 

Ξεκινάμε με το κήρυγμα που εκτόξευσε τις μετοχές του Μητροπολίτη της καρδιάς μας και λάνσαρε τη διεθνή ιντερνετική καριέρα του: το γνωστό “έ-gay-ος” ή “Gay-Gate” ή “Μας γκέιστρωσες”  (βασικά τίποτα απ’ όλα αυτά, μόλις τώρα τα σκέφτηκα). Το πως δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι έπαψε πλέον να είναι ένα από τα μεγάλα μυστήρια της φύσης αφού ο Άγιος Μόρφου έχει και γι’ αυτό την -πάντα εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη- απάντηση: Το μεταδίδουν οι γονείς όταν η μητέρα είναι πισωγλέντισα κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης και -το χειρότερο- το απολαμβάνει κι από πάνω (βασικά από πίσω αλλά you get it anw). Δεν ξέρουμε εάν στέκει επιστημονικά το να κάνεις πρωκτικό σεξ και να βγαίνει το παιδί gay (και όχι απλά κωλόπαιδο όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα) ποιοι είμαστε εμείς άλλωστε να αμφισβητήσουμε κοτζάμ Νεόφυτο, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε με μια σχετική σιγουριά είναι: κόψτε τα ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να μη σας βγει το παιδί Μητροπολίτης!

2. Η γιόγκα είναι του (εξαιρετικά ευλύγιστου) Σατανά 

 

Ότι οι παπάδες έχουν κηρύξει τον πόλεμο στη γιόγκα είναι γνωστό, υπάρχει άλλωστε και η επίσημη θέση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας που την απορρίπτει ως “θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουισμού” ενώ αν θέλεις βρε αδερφέ γυμναστική υπάρχει το ευλογημένο CrossFit που λάνσαρε πρώτος ο Τζίζας. Κι ενώ η ελλαδική Εκκλησία απορρίπτει τη γιόγκα με νερόβραστες ανακοινώσεις περί Ινδουισμού και αθέμιτου ανταγωνισμού, ο Νεόφυτος πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει αυτό που λίγο πολύ όλοι υποψιαζόμασταν κάθε φορά που ο/η γκουρού μάς ανάγκαζε να διπλωθούμε σαν κρέπες: η γιόγκα είναι του Σατανά! Και το επιχείρημα του Αγίου Μόρφου ατράνταχτο: Αφού λέει η γιόγκα πρεσβεύει “εσωτερική γαλήνη και ειρήνη” και ο μόνος τρόπος να τα αποκτήσεις αυτά είναι ΜΟΝΟ μέσω του Αγίου Πνεύματος που ως γνωστόν ΔΕΝ κάνει housecalls σε αλλόθρησκους, άρα το πνεύμα που είναι μέσα στη δασκάλα γιόγκα δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον Βελζεβούλη. Και yoga instructor που λέτε ο Λούσιφερ αν και μεταξύ μας αποκλείεται να είναι πιο ντροπιαστικό απ’ αυτό:

'' ''

 

Κι επειδή σίγουρα υπάρχουν ανάμεσα στο αναγνωστικό κοινό άπιστοι Θωμάδες ορίστε ακόμα μία καραμπινάτη απόδειξη:

'' ''

 

3. Ξέρετε ποιοι φταίνε που οι Κυπραίοι δεν μένουν πια παρθένοι μέχρι το γάμο; Οι... πρόσφυγες

 

Προσέξτε, όχι οι Σύροι, Πακιστανοί, Σομαλοί ή Καμερουνέζοι πρόσφυγες που έρχονται να αλλοιώσουν τον μπολιτισμό των διαβατηρίων, της μίζας και του cow βυζί αλλά οι Κύπριοι πρόσφυγες του 1974(!) που φαίνεται πως εκτός του ότι έτρωγαν το φαϊ των υπολοίπων, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό και για την κατάντια των σημερινών Κυπρίων να μη μένουν παρθένοι μέχρι το γάμο. Βλέπετε, σύμφωνα με την -πάντα- επιστημονικά τεκμηριωμένη έρευνα του Αγίου Μόρφου, για δεκαετίες η κυπριακή κοινωνία φρόντιζε ώστε οι νέοι και οι νέες να διατηρούν την αγνότητά τους μέχρι το γάμο. Αυτό άλλαξε μετά την εισβολή όταν οι εισροές προσφύγων από τον βορρά “ο καθένας με τα δικά του ήθη” αλλοίωσε εκείνα των άσπιλων χωριών του νότου όπου εγκαθίσταντο γιατί όσο να πεις όταν ο άλλος έχει χάσει σπίτι και οικογένεια από τον Αττίλα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ως πρόσφυγας είναι να πέσει με τα μούτρα στο γαμήσι για να ξεχαστεί. 

 

4. Τουλάχιστον αν υπάρχει ραδιενέργεια στην ατμόσφαιρα θα έχουμε καλή δικαιολογία 

 

Το αέριο, οι τουρκικές προκλήσεις, το γεωτρύπανο, η απειλή θερμού επεισοδίου όλα είχαν προβλεφθεί από “αγίους ανθρώπους” που τα εκμυστηρεύτηκαν στον Μόρφου όμως εκείνος (Πανάγιος) τάφος, δεν μοιράστηκε το τρίτο μυστικό της Φάτιμα με κανέναν, παρά μόνο -κλασικά- after the fact. Ο Μόρφου είναι ίσως ο πιο ένθερμος υποστηρικτής των προφητειών Πορφύριου και Παΐσιου και δεν είναι λίγες οι φορές που τις μεταφέρει ως σοβαρές και τεκμηριωμένες γεωπολιτικές αναλύσεις(!), κάποιες φορές μάλιστα -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- ενώπιον σοβαρών (υποτίθεται) διπλωματών όπως η κα Φιλίππα Καρσερά, διπλωμάτης καριέρας στο ΥΠΕΞ, αποσπασμένη αυτή την περίοδο στο Προεδρικό και σύζυγος του ΥΠΕΞ Νίκου Χριστοδουλίδη την οποία βλέπουμε  να απορροφά με δέος κάθε λέξη του ιεράρχη κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι - ακόμα κι όταν ακούει ότι “θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος με πυρηνικά αλλά ο Χριστός θα σώσει τον Ελληνισμό”. Επίσης κάποια στιγμή του ξεφεύγει(;) ότι υπουργός της κυβέρνησης τον επισκέφθηκε για να του ζητήσει τη γνώμη του για τις εξελίξεις “ώστε να ξέρουν οι κυβερνώντες πως βλέπουν οι Άγιοι άνθρωποι τα μέλλοντα συμβαίνειν και κατά την πίστη τους να πράξουν γιατί αν δεν πράξουν θα τους καθαιρέσει ο Θεός και θα βάλει άλλους στη θέση τους”.

5. Έρχονται θεομηνίες δια χειρός Roland Emmerich 

 

Το είπε μια γερόντισσα: Αυτά τα αφύσικα νομοσχέδια που φέρνουν στη Βουλή σε Ελλάδα και Κύπρο θα φέρουν θεομηνίες όπως σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, φωτιές, τσουνάμι, ηφαίστεια, ανεμοστρόβιλους, τυφώνες και λοιπά πλάνα από “2012” και The Day After Tomorrow, γιατί η φύση φυσικά και μισεί τα αφύσικα και τα παρά φύση αφού είναι στη φύση της

Πάντως εδώ θα δώσω ένα δίκιο στον Σεβασμιώτατο καθώς κάποιες καταστροφές όντως μπορούν να προβλεφθούν:

'' ''

 

https://www.youtube.com/watch?v=1svf7yEeTZQ

 

 

6. Τα απορρυπαντικά μας καθαρίζουν (κυριολεκτικά) 

 

Την επόμενη φορά που θα πλύνετε τα ρούχα σας καλό θα ήταν να skip το Skip γιατί σύμφωνα με τον Awaken Μητροπολίτη “ακόμα και στα απορρυπαντικά αυτοί φροντίζουν να βάζουν μέσα φάρμακα για να αρρωσταίνει ο κόσμος”. Όπου “αυτοί” είναι φυσικά οι Νεοταξίτες, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ο Bill Gates, ο Jeff Bezos, ο Σόρος, το Κοινό της Σιών και ο ίδιος ο Αντίχριστος που προφανώς άλλη δουλειά δεν έχει - τουλάχιστον μέχρι το επόμενο remake του The Omen. Τώρα, γιατί όλοι αυτοί βάζουν φάρμακα στα απορρυπαντικά για τα ρούχα ή τις χέστρες ώστε να δηλητηριάζονται οι νοικοκυρές (λες και το να καθαρίζεις τουαλέτα που μόλις πήγε κάποιος που έφαγε ένα σακούλι σύκα δεν είναι αρκετό να σε στείλει αδιάβαστο) είναι κάτι που μένει να διευκρινιστεί σε κάποιο μελλοντικό κήρυγμα-sequel στον Άγιο Μάμα. Βέβαια, το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να βάλει κάποιος Σιωνιστής μέσα στα απορρυπαντικά “φάρμακα” καθώς είναι από τη φύση τους, εχμ, δηλητήρια και δεν συνιστάται η πόση/βρώση/εισπνοή τους γιατί actually αρρωσταίνεις/πεθαίνεις, δεν πέρασε καν από το μυαλό του Νεόφυτου το οποίο ως γνωστόν παραείναι σύνθετο για να κάνει τόσο απλοϊκές σκέψεις. Πετάει απλά την ατάκα του και -σωστά μαντέψατε- καθάρισε!

7. Τα παιδιά σας και τη μάσκα σας 

 

Τον Αύγουστο του 2020 προετοιμαζόμασταν για την πρώτη φουλ σχολική χρονιά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας προ των πυλών και τον Πρόδρομο Υπουργό Παιδείας (αυτό στη γλώσσα των πιθανοτήτων ονομάζεται The Perfect Shitstorm). Ένα από τα πιο hot debates ήταν και το αν οι μαθητές θα έπρεπε να φοράνε υποχρεωτικά μάσκα μέσα στην αίθουσα ή όχι. Και όπως συμβαίνει με όλα τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής κάποιοι το έθεσαν στον Μόρφου γιατί προφανώς η Πυθία ξέμεινε από τρίφυλλα μετά τη σύλληψη του ντίλερ της. Η απάντηση του ιερέα καταπέλτης: “Αν μάθουμε από τώρα τα παιδιά μας με μάσκες θα έχουμε σε 20 χρόνια μια κοινωνία δαιμόνων”. Κι επειδή μια μελλοντική, δυστοπική κοινωνία όπου Βίσση και Καρβέλας παίζουν στη λούπα ακούγεται εφιαλτικότερη κι από την Gilead, σας... εξορκίζω, ακούστε τον!  

 '' ''

 

8. Αστερίξ και Νεοφυτίξ σε νέες περιπέτειες 

 

Θυμάστε  την περίοδο αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου όπου οτιδήποτε με δύο κάθετες γραμμές και κάτι να αιωρείται δίπλα ήταν προμήνυμα της πτώσης των Δίδυμων Πύργων; Κάπως έτσι είχαμε και πρόβλεψη της πανδημίας από το Contagion του Steven Soderbergh μέχρι ένα βιβλίο του Dean Koontz. Βέβαια τίποτα απ’ όλα αυτά δεν πλησιάζει καν την ΑΠΟΛΥΤΗ πρόβλεψη της πανδημίας όπως μας αποκάλυψε ο Μόρφου όχι από τους συνήθεις υπόπτους Παΐσιο, Πορφύριο και κάποια γερόντισσα με όνομα super villain της Marvel αλλά από ένα παλιό τεύχος του Αστερίξ(!) που αναφερόταν σε κορωνοϊό (ξανά, είναι γνωστοί από το 1968) το οποίο ο Πανιερώτατος ανέγνωσε on camera γιατί ο τελευταίος ενάμιση χρόνος δεν ήταν (δρυ)ήδη αρκετά fucked up.

9. “Έχουμε τόσες εκτρώσεις κι εσείς μαραζώνετε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο Μεταξάς υποκριτές;” 

Όταν αποκαλύφθηκε η εγκληματική δράση του πρώτου εγχώριου serial killer Νίκου Μεταξά δεν υπήρξε ψυχή στο νησί που να μην πόνεσε για τα επτά θύματά του - εκτός ίσως από τον Μητροπολίτη Μόρφου που έδειχνε να ενδιαφέρεται περισσότερο για εκείνη του δράστη. “Έκλεισε ο κύκλος του δολοφόνου Νικόλα. Ξέρω ότι πήγε και εξομολογήθηκε” είπε σε ένα από τα κηρύγματά του και πρόσθεσε “κάλεσε ένα φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Τούτο είναι κάτι που τιμά την Κύπρο ότι ακόμα και ο πιο ακραίος δολοφόνος που ακούστηκε μέσα στους τελευταίους αιώνες θα έλεγα, έχει αυτή τη διάθεση της εξομολόγησης». Ω ναι, τεράστια τιμή για την Κύπρο, αμέσως μετά τα διαβατήρια και λίγο πριν το κολαστήριο της Κοφίνου. Κι επειδή δεν νοείται κήρυγμα για serial killer που να μην συνδυάζει και την Coca-Cola-που-πάει-με-όλα ομοφυλοφιλία: «Επειδή η μετάνοια είναι κάτι πολύ βαθύ, τώρα ο Νικόλας χρειάζεται βοήθεια. Όπως είπαμε πριν για τον ομοφυλόφιλο, ότι του εμφανίζονταν όλοι οι άντρες που πήγε μαζί τους, πρέπει του Νικόλα να του διδάξει κάποιος τώρα για όλες αυτές τις γυναίκες που σκότωσε, να προσεύχεται για την κάθε μια ξεχωριστά». Ακριβώς, γυναίκες. Αλλά σου λέει ας κάνω μια άσχετη σύνδεση της ομοφυλοφιλίας στο άσχετο με κάτι τόσο αποτρόπαιο όπως οι κατά συρροή δολοφονίες, όλο και κάτι θα μείνει - δεν το λένε “ποίμνιο” για το τίποτα. 

 

Εκεί όμως που έκανε το άλμα από το “χαριτωμένα γραφικός” στο “βαθιά σκατόψυχος” ήταν με την σύνδεση των θυμάτων του Μεταξά με τις εκτρώσεις: «Είπα και αλλού δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος. Εσύ έκαμες τρεις εκτρώσεις τα μωρά σου και τώρα υποκριτή φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα». 

 

Τόσο καλό ξέπλυμα ενός κατά συρροή δολοφόνου ούτε με το απορρυπαντικό των Σιωνιστών “που έχει φάρμακο μέσα”

10. “Ο κορωνοϊός είναι αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών” είπε... και μετά από λίγους μήνες κόλλησε!

Είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός μεταδόθηκε στον άνθρωπο από τον παγκολίνο ή από εκείνους που είναι πεπεισμένοι ότι δημιουργήθηκε σε κάποιο εργαστήριο της Γιουχάν (κάτι που τον καθιστά ίσως το ανθεκτικότερο κινέζικο προϊόν στην ιστορία); Σταματήστε να πλακώνεστε, έχετε και οι δύο λάθος. Γιατί όπως είπε ο Φωτεινός Παντογνώστης Μητροπολίτης μας σε κήρυγμα του την Κυριακή της Απόκρεω (ναι, ο ίδιος ο Μόρφου και όχι κάποιος που ντύθηκε Μόρφου) ο κορωνοϊός “είναι αποτέλεσμα αμαρτίας και κακίας των μεγάλων δυνάμεων μεταξύ τους αλλά και δικής μας αμαρτίας, και δικής μας αμετανόητης αμαρτίας και κακίας”. Και εξηγεί: “Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κοροναϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών. Τι σχέση έχει με τον κοροναϊό αυτό το πράγμα; Έχει! Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας”. Αυτά τον περασμένο Φεβρουάριο. Έξι μήνες μετά ο Νεόφυτος θα ασθενήσει με κορωνοϊό προσδίδοντας στη φράση “είναι αμαρτία απ’ τον Θεό” ένα ολοκαίνουργιο νόημα. Αν και χριστιανός ορθόδοξος, karma IS a bitch!

 

11. Η Παναγία του έστειλε κορωνοϊούλη για ταπείνωση αλλά αυτός ανανεώθηκε λες και βγήκε από spa 

 

Το γεγονός ότι ο κορωνοϊός κόλλησε Μόρφου (κι άρχισε να μην πιστεύει στον εαυτό του) θα πίστευε κανείς ότι θα οδηγούσε τον ιεράρχη σε κάποιο είδος επιφοίτησης που θα άλλαζε το τροπάρι για την πανδημία αλλά όπως μας δίδαξε και η δεύτερη θητεία Αναστασιάδη, δεν γίνονται θαύματα. Ο Μόρφου χρησιμοποίησε την ασθένεια για να βγει από πάνω προσβάλλοντας στην πορεία βάναυσα όχι μόνο τη νοημοσύνη μας (αυτή βιώνει την πολιορκία του Λένινγκραντ ενάμιση χρόνο τώρα) αλλά και όλους όσοι ταλαιπωρήθηκαν άγρια απ’ αυτή μαζί φυσικά και τους εκατοντάδες νεκρούς και τους συγγενείς τους. 

«Δόξα Τω Θεώ, τι ωραία ασθένεια, απλά ταπεινώνει. Της λέω Παναγία μου, παρά να είμαι ένας Δεσπότης και να νομίζουν πως είμαι superman και μερικοί πως είμαι και Άγιος, δεν μου διάς, μετά από τη γιορτή σου, έναν κορωνοϊούλη. Και παρά να είμαι ένας φαντασμένος, υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής” είπε στο πρώτο κήρυγμά του μετά την ανάρρωση, προσδίδοντας στη Θεοτόκο ιδιότητες super-spreader. Όσο για τα τα συμπτώματά του “ήταν πολύ πολύ ήπια, σαν να μου έδωσε άδεια η Παναγία να κάτσω να ξεκουραστώ, βλέπετε και η φωνή μου ανανεώθηκε και τα πόδια μου ανανεώθηκαν». Προφανώς όχι και ο εγκέφαλος.

(ξεκινά απο 2:14:00)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ωωω, εξαιρετική ασθένεια ο κόβιτ Μητροπολίτη μου 

Loader