5+1 διαμάντια από την κυπριακή βδομάδα που μας πέρασε

5+1 διαμάντια από την κυπριακή βδομάδα που μας πέρασε

Κύπρος. Η χώρα που ποτέ δεν κοιμάται. Πράγμα που δεν την κάνει απαραίτητα ξύπνια παρά, μάλλον, μονίμως κουρασμένη και παράλογη.

Αντιλαμβάνεστε ότι το πιο κάτω είναι ένα σύντομο, πολύ σύντομο, preview γιατί το (τραγικά) χιουμοριστικό και το παράλογο, η νήσος μας δεν το φοβάται. Και το σίγουρο είναι ότι σ’ αυτή τη χώρα, δεν βαριόμαστε ποτέ. 

Πάμε για ένα χαλαρουίτα countdown στην κυπριακή μας πραγματικότητα που αφορά στην βδομάδα που μας πέρασε:  

1. 

 

Απολαύσαμε τον Γιώργο Περδίκη να τρολάρει τον τέως της Βουλής (τρελά κέφια), να πίνει το καφεδάκι του, αντί για κρασί και να μας δηλώνει ότι “he wants to protect his name”. 456

 

 

2. 

 

Κάποιος κύριος “τόλμησε” να τρολάρει την Έμιλυ Γιολίτη και ποιος είδε την σωσία της Julia Roberts και δεν την φοβήθηκε. 

Η Γιολίτη προσφώνησε ως “Πρόεδρο” τον Μητσοτάκη, κάποιος πετάχτηκε να της πει ότι δεν είναι Πρόεδρος αλλά Πρωθυπουργός και η Γιολίτη, που προφανώς τα πήρε, έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι η προσφώνηση ήταν μια χαρά αφού ο Μητσοτάκης είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης και όχι της Δημοκρατίας. Ντόιγκ.  64

 

3. 

 

Το περασμένο Σάββατο απολαύσαμε το παράλογο σε όλο του το μεγαλείο με την διαμαρτυρία για τις μάσκες, τα 5G, τον Κωστρίκη, τους εξωγήινους και την γη που δεν δεν στρογγύλη. 

Ok, τα δύο τελευταία δεν ισχύουν αλλά, γιατί όχι, ευελπιστούμε στην επόμενη διαμαρτυρία να συμπεριληφθούν στην διαμαρτυρία. 

 

 

4. 

Παρακολουθήσαμε το πιο *αμάτο “διαφημιστικό” για τη νέα οινική ετικέτα που φέρει την επωνυμία “Συλλουρκώτικο”. Και πρέπει να το παραδεχτούμε, ότι η ποικιλία αυτού του κρασιού ευδοκιμεί στη χώρα μας. Απολαύστε την. 

 

 

5. 

Είδαμε τον Μάριο Χαννίδη σε πολύ covid style διάθεση, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα Λυσσαρίδη και παρά τω Σιζόπουλο να επιστρέφει στην ΕΔΕΚ. 

Η ΕΔΕΚ είναι το κόμμα που, στις 27 Μαρτίου του 2016, ο ίδιος αποκάλεσε παράρτημα της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο. Interesting.  76543

 

6. 

Στα best of virals της βδομάδας δεν θα μπορούσε να λείπει και το πιο κάτω. Πετυχημένο, to the point και… ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας πάρει και να μας σηκώσει. (Congrats στη σελίδα Τριβιτζιάζουμαι). 

 

 

 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 

Cyprus Papers: Υποψήφιο ως το καλύτερο ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη

 

Loader