Αλήθεια πιστεύεις ακόμη στο φαινόμενο του mummy porn;

Αλήθεια πιστεύεις ακόμη στο φαινόμενο του mummy porn;

Έχουν αλλάξει οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις λόγω ταινιών και μυθιστορημάτων ερωτικών; Με λίγα λόγια άνοιξαν τα μάτια στις μαμάδες;

To  Arte Documentary, Liberated!, δεν είναι κάτι άλλο παρά μια διαφωτιστική αλλά με ψυχαγωγική χροιά σειρά μίνι επεισοδίων, που καταπιάνεται με θέματα όπως αυτά των διαπροσωπικών σχέσεων, το σεξ, τη σχέση των γυναικών με το σώμα τους, καθώς και τα επιβεβλημένα από την κοινωνία, πρότυπα ομορφιάς. 

Έχοντας ως σύνθημα το «Down with sexual diktats!», αποδομεί όλα όσα με χειρουργική ακρίβεια, σχεδόν "λοβοτομικά", μας έχουν "περάσει" στο υποσυνείδητο ως αποδεκτά και φυσιολογικά. 

Το επεισόδιο που παραθέτουμε πιο κάτω, εστιάζει στο σεξ και τις πρακτικές του, τις γυναικείες σεξουαλικές προτιμήσεις καθώς και στο τι ισχύει στην πραγματικότητα γύρω από αυτά τα ζητήματα.

Θα λέγαμε όμως ότι είναι αφιερωμένο και στους άνδρες που ανάμεσα σε άλλα, πίστεψαν ότι η σύντροφός τους θα εκτιμήσει περισσότερο τον "ανδρισμό" τους αν εφαρμόσουν επάνω της πρακτικές DIY, παρά εάν αλλάξουν τη λάμπα που έχει καεί εδώ και μέρες ή αν ξεβουλώσουν τον νεροχύτη. 

Απομυθοποιεί με χιουμοριστικό  και καυστικό τρόπο το φαινόμενο του mommy porn. Γιατί, στην τελική, ποιος είπε ότι μια μαμά έχει ανάγκη από τις "50 αποχρώσεις του γκρι" για να απελευθερώσει τη δήθεν καταπιεσμένη της σεξουαλικότητα ή για να μάθει νέα "κόλπα"; 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  

Στη μόδα εκτός από μεζούρα είναι χρήσιμο να υπάρχει και άλλου είδους μέτρο

Εξάλλου, η εποχή των Άρλεκιν που διαβάζονταν στα σκοτεινά -κάτω από τα σεντόνια με ένα φακό αναμμένο- και των ενοχικών φαντασιώσεων, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, το ίδιο και το "ιεραποστολικό" ως η μοναδική στάση που "ασπάζονται" οι γυναίκες. Πλέον γνωρίζουν και το "Πρέτσελ", αλλά και το "77" που για τα πρακτικά, πολλοί υποστηρίζουν πως έχει βάλει το "69" σε δεύτερη μοίρα. 

Ακολουθεί το ολιγόλεπτο βιντεάκι:

Loader