Γ@#% τη γενιά μας

Γ@#% τη γενιά μας

Guest star, γράφει ο Γιώργος Χριστοφόρου*


Είναι όλα αυτά που ζούμε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο των μασόνων; Πράγματα του σατανά για να διώξουν τους πιστούς από την εκκλησία; Για να μας τοποθετήσουν τις κεραίες του 5G χωρίς να πάρουμε είδηση; Ή μήπως για να φτάσει η Αμερική την Κίνα σε τεχνολογία;

Πολλά και διάφορα ερωτήματα περιπλανιούνται πάνω από εκατομμύρια μυαλά ανθρώπων που έχουν αρχίσει να σαλτάρουν από την κατάσταση με την επιδημία του κορωναϊου. Οι πληγές για αυτό τον πλανήτη που ζούμε (ΕΔΩ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ - ΕΚΠΕΜΠΩ SOS ) δεν έχουν τελειωμό. Φτάσαμε στο σημείο να καταριόμαστε την ύπαρξη μας και να μην ξέρουμε τι να δικαιολογήσουμε και τι να κατηγορήσουμε.

Επί της ουσίας όμως. Σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχα με ένα φίλο, μεταξύ άλλων, μου λέει πως η γενιά μας ίσως είναι καταραμένη. Και χωρίς να θέλει ιδιαίτερη σκέψη, οφείλουμε να συμφωνήσουμε.

Γιατί αν σκεφτεί κανείς πως μόλις τελειώσαμε το πανεπιστήμιο βρεθήκαμε αντιμέτωποι από την κρίση του 2013 και άντε να βρεις δουλειά. Και δουλειά να έβρισκες σε γ@$^& με τον μισθό. Θυμάμαι εγώ, το 2015, στην πρώτη δουλεία που πήγα να κάνω μου πρόσφεραν συμβόλαιο με 700 ευρώ και μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να βρω καλύτερα σε αυτό το χώρο. Όντας ως άνθρωπος αντιδραστικός αρνήθηκα, γιατί η αλήθεια δεν πολυγούσταρα τη δουλειά, προτιμώντας να μείνω άνεργος. Για την ιστορία στους επόμενους τρεις μήνες βρήκα δουλειά εκτός του χώρου με πάρα πολύ καλύτερα χρήματα. 

Πλέον εν έτει 2020, και κάπου εκεί που λέγαμε πως τα πράγματα έστρωσαν λίγο και μπορούμε να ανοιχτούμε και εμείς... τσουπ! Μας κτυπά και μια πανδημία! Να τα μας πάλι! Ξανά από την αρχή! Θα ζήσουμε πάλι, και ελπίζω για μικρό χρονικό διάστημα, τις μέρες του 2013. Η κακοδαιμονία μάς τρέχει από πίσω και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει, όχι το αύριο αλλά... οι επόμενες ώρες.

Ίσως αυτό που λέμε ''αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα'', να είναι αυτό που ζούμε τώρα. Οι αμαρτίες των προηγούμενων γενεών να είναι αυτά που βρίσκουμε εμείς σήμερα μπροστά μας.

Πάντα έλεγα και συνεχίζω να πιστεύω πως όλα έρχονται στον καιρό που πρέπει να έρθουν, έτσι ελπίζω πως όλα αυτά θα σταματήσουν όταν το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Γιατί να μην ξεχνάμε πως μπορεί να μας έχει αποφέρει αρκετά κακά η πανδημία του κορωναϊου αλλά μάθαμε να εκτιμούμε το σημαντικότερο αγαθό για τον άνθρωπο... την ελευθερία μας.


Γίνε κι εσύ GUEST STAR στέλνοντάς μας τις σκέψεις, τη δουλειά ή δείγμα της τέχνης σου στο [email protected]

Loader