H Aboli είναι 19 χρονών αλλά φαίνεται μικρό παιδί - Η σπάνια πάθηση της

H Aboli είναι 19 χρονών αλλά φαίνεται μικρό παιδί - Η σπάνια πάθηση της

«Αποτελώ έμπνευση για τον ίδιο μου τον εαυτό»

Με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο η 19χρονη Aboli Jarit, από την Ινδία μοιράζεται την ιστορία της.

Η Aboli είναι μια 19χρονη γυναίκα που διαγνώστηκε με μια σπάνια πάθηση. Η 19χρονη διαγνώστηκε με νεφρική οστεοδυστροφία, ένα σύνδρομο που παραμορφώνει τα οστά και προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια. Η κοπέλα, της οποίας το ύψος της ξεπερνά κατά ελάχιστο το ένα μέτρο, γεννήθηκε χωρίς ουροδόχο κύστη και δεν μπορεί να περπατήσει εξαιτίας προβλημάτων στην ανάπτυξή της. Γι’ αυτό και ενώ είναι 19 ετών αρκετοί νομίζουν ότι είναι μικρό παιδί, όπως παραδέχεται. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aboli Jarit (@aboli__jarit)

 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Όπως εξομολογείται η ίδια αντιμετωπίζει δύσκολη καθημερινότητα, ειδικότερα όταν φεύγει από το σπίτι. «Μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα, αν πρέπει να πάω κάπου έξω, μπορεί και να μην πάω. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτή τη σπάνια ασθένεια, το καλό είναι ότι ζω ακόμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν».

Πρόσφατα συμμετείχε σε ένα διαγωνισμό ταλέντων, όπου επιλέχθηκε ως μία από τις φιναλίστ. Η ίδια δηλώνει πως δεν θα επιτρέψει στις κακόβουλες συμπεριφορές να την σταματήσουν από το να κυνηγά τα όνειρά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aboli Jarit (@aboli__jarit)

Διάβασε Επίσης: Απίστευτη 7χρονη κοινώνησε πρώτη φορά και το παράκανε με το κρασί

«Θέλω να γίνω τραγουδίστρια και ηθοποιός, στο Μπόλιγουντ και στο Χόλιγουντ, ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα. Αποτελώ έμπνευση για τον ίδιο μου τον εαυτό, γιατί έχω μάθει να ζω με αυτό που μου συνέβη από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα», κατέληξε.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Loader