H Θέλμα διαδήλωσε στη Λήδρας με το αγαπημένο της άλογο

H Θέλμα διαδήλωσε στη Λήδρας με το αγαπημένο της άλογο

Mία ιδιαίτερη στιγμή από τη χθεσινή διαδήλωση.

Φωτογραφίες Vasia Charalambides

«Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε» (it's the least we could do) μάς λέει η Θέλμα σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο μαζί της, μετά την εντυπωσιακή της συμμετοχή, χθες, ως έφιππη διαδηλώτρια, στην απογευματινή κινητοποίηση που έγινε για την Παλαιστίνη στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας.

faf

H παρουσία της tserkotissa (Thelma and other animals) στη διαδήλωση, η οποία αποφάσισε να κατέβει στην Πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Λήδρας έφιππη με τη Frida, το αγαπημένο της λευκό άλογο, φορώντας μαντήλι στο πρόσωπο και κρατώντας τις σημαίες της Κύπρου και της Παλαιστίνης έγινε αμέσως viral και σχολιάστηκε πολύ θετικά, τόσο από άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο όπου πέρασε όσο και αργότερα στο προφίλ της στο Instagram.

Πρόθεσή της, σημειώνει η ίδια στην AVANT GARDE, είναι να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση.

μλκλκλκλ

Σε ερώτησή μας κατά πόσο αντιμετώπισε προβλήματα με την αστυνομία, η Θέλμα μας απάντησε καταφατικά διευκρινίζοντας ωστόσο πως οι αστυνομικοί δεν κατόρθωσαν να την σταματήσουν καθώς αιφνιδιάστηκαν και ίσως να τρόμαξαν κιόλας με την Frida το άλογο.

ξξκλξκ

Δείτε την ανάρτηση της Τhelma στο Ιnstagram, που αναδημοσιεύουμε με δική της έγκριση:

Decolonization is not a metaphor, it is a collective act of resistance, γράφει στη λεζάντα του πόστ.

λκλκκλκλ

Εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στη χθεσινή διαδήλωση στη Λευκωσία, με αφορμή την αιματοχυσία που ξέσπασε εκ νέου στη γειτονιά μας, με θύματα εκατοντάδες αθώους πολίτες και μικρά παιδιά.

Mια μέρα σ’ ένα ράντζο νότια της Λευκωσίας: Όταν είχαμε επισκεφθεί τη Θέλμα στο ράντζο της

Loader