Η Mae Baele πήρε το πτυχίο της μια μέρα μετά τα 82α γενέθλια της

Η Mae Baele πήρε το πτυχίο της μια μέρα μετά τα 82α γενέθλια της

«Ποτέ δεν ξέρετε τι θα φέρει η ζωή»

Με το μότο ποτέ δεν είναι αργά η 82χρονη συνταξιούχος Mae Baele κατάφερε να πάρει το πτυχίο της μια μέρα πριν τα 82α γενέθλια της.

Η συνταξιούχος γυναίκα κατάφερε να πάρει το πτυχίο της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Maryland και μάλιστα μία ημέρα μετά τα 82α γενέθλιά της. 

H Mae ήταν νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον και στα 70+ αποφάσισε να τελειώσει τη σχολή της. Η ίδια, δουλεύοντας στον τομέα της υγείας, συμμετείχε στο σχεδιασμό μεγάλων διοργανώσεων που τελικά τη βοήθησαν να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα και τη ζωή της. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Το 1994, σε ηλικία 54 ετών, η Mae άρχισε τη δική της εταιρεία για το σχεδιασμό εκδηλώσεων κι άρχισε να φοιτά στο Howard Community College από όπου πήρε το δίπλωμα διετών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μετά από αυτό ωστόσο, αποφάσισε να πάρει και το πτυχίο, με ένα μάθημα τη φορά.

«Ήθελα να διασφαλίσω πως είχα το χρόνο να αφιερωθώ σε όποιο μάθημα έπαιρνα. Ήμουν σαν τη χελώνα. Αργά και σταθερά κέρδιζα τον αγώνα» λέει η ίδια. 

Διάβασε Επίσης: Η γαλλική, αστυνομική σειρά “The Perfect Mother” αξίζει μια θέση στη λίστα σου

Παρά το γεγονός ότι είχε αρκετά χρόνια διαφορά με τους συμφοιτητές της, αποτελούσε πρότυπο φοιτήτριας. Αποφοίτησε με τιμές και πήρε το πτυχίο της μαζί με άλλους 3.300 φοιτητές, από το 2020, 2021 και 2022. 

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου, η 82χρονη αποφοίτησε το 2020, ωστόσο λόγω πανδημίας κορωνοϊού κατέστη δυνατό να πάρει το πτυχίο της στην τελετή αποφοίτησης μόλις τώρα. «Να εκθέτετε τον εαυτό σας σε όσες δυνατότητες μπορείτε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα φέρει η ζωή» συμβουλεύει η ίδια, ενθαρρύνοντας τους άλλους να κυνηγούν τις γνώσεις και τη μόρφωση με ανοιχτό μυαλό. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader