Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς GNTM;

Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς GNTM;

Farewell στο αγαπημένο trash show της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα παραλήρημα λησμονιάς

Είναι το θέμα συζήτησης στα γραφεία και στα Whatsapp groups. Από τη μια το έχουμε όλοι βαρεθεί γιατί κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια 2.5-3 ώρες (αν είναι δυνατόν) και κάποια πράγματα όπως η τοποθέτηση προιόντων είναι τόσο τραβηγμένα απ’ τα μαλλιά και in-your-face υπερβολικά που και τυφλό ανασταίνουν. Από την άλλη, το GNTM είναι το υπέροχα υπερφίαλο reality που θα μας λείψει όσο τίποτ’ άλλο, η trash tv σε όλο της το μεγαλείο.

Και κάπως έτσι ξεκινάνε αναλύσεις επι αναλύσεων και conspiracy theories για το αν είναι στημένο ή όχι το show και για το αν όλα γίνονται για να βγει νικήτρια η αχώνευτη Κάτια (είναι τόσο νάρκισσος που σχεδόν την απολαμβάνω πια). Χτες συνάδελφος με διέκοψε από σοβαρή δουλειά για να ρωτήσει τη γνώμη μου για το bullying που έκανε η Κείσι στη Μαρία στο επεισόδιο Τρίτης. Μισή ώρα αργότερα, έχει μαζευτεί το μισό γραφείο και ο καθένας αναπτύσσει με πάθος όλες τις θεωρίες συνωμοσίας του με επιστημονική βεβαιότητα:

⁃ O χορηγός είναι αυτός που αποφασίζει ποιά κερδίζει και η Dust+Cream θέλει την Άννα Μαρία αρα αυτή θα το πάρει. 

⁃ Στον τελικό θα φωτογραφηθούν όλες με τους γκόμενους τους. Και αν στον τελικό έφτανε ένα κορίτσι που είναι single; Ή λεσβία #controversial; Να λοιπόν γιατί διώξανε την Μαρία, επειδή δεν έχει γκόμενο. Ναι αλλά αν ήταν έτσι θα κρατούσαν τη Χαρά μέχρι το τέλος για να δούμε και τον Burak (ο celeb Τούρκος γκόμενος της) στον τελικό. Ναι αλλά αν ο Burak ζήτησε πολλά λεφτά για να είναι στον τελικό και η παραγωγή είπε χωρίς Burak δεν κρατάω Χαρά, αρα βάλτε της μια θεόστενη φούστα στο challenge του Μιλάνου επειδή έχει παχύνει για να φύγει κι αυτή με συνοπτικές διαδικασίες; Σατανικό; 

⁃ Κεισι is the new Κάτια. 

⁃ Κάνε μας τη χάρη που θα συγκρίνεις την Κάτια με την Κείσι - εκεί σχεδόν παίχτηκε ξύλο. 

⁃ Δεν σας ενοχλεί που θυμήθηκαν στον ημιτελικό να παρουσιάσουν την Κέισι ως κακιά και ξαφνικά η Κάτια έγινε η καλή; Mήπως για να επηρεάσουν την ψήφο του κοινού επειδή καταβάθος αυτήν θέλουν να βγάλουν νικήτρια;

Δύο ώρες αργότερα δεν έχουμε βγάλει άκρη. Συμφωνήσαμε όλοι ότι το challenge με τις χήρες στο Μιλάνο ήταν υπέροχο - και ότι εμπρος στο δρόμο που χάραξε η Καζαριάν θα τις δούμε όλες στη Μικρή Επίδαυρο μέχρι του χρόνου - αν δεν προλάβει να τις κλείσει ο Μαρμαρινός. 

Μερικοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι έφαγαν τόσο μεγάλο κόλλημα φέτος που του χρόνου δεν πρόκειται να επιτρέψουν στον εαυτό τους να ξαναδεί GNTM. Κανείς δεν τους πίστεψε γιατί όπως φαντάζομαι ότι θα έλεγε και η Βίκυ της καρδιάς μας, το trash πολλοί εμίσησαν, τη μόδα ουδείς. 

ΔΙΑΒΑΣE ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Wanna be on top… Μα σε ποια κορυφή αναφέρονται τελικά

Loader