Μια τύπισσα στην Αμερική πληρώνεται από γονείς για να βρίσκει ονόματα στα παιδιά τους

Μια τύπισσα στην Αμερική πληρώνεται από γονείς για να βρίσκει ονόματα στα παιδιά τους

Γονείς την πληρώνουν μέχρι 10.000 δολάρια για να βρει όνομα στο παιδί τους

Ένα αρκετά πρωτότυπο επάγγελμα ανακάλυψε και εξασκεί η Taylor Humphrey, αφού η δουλεία της είναι να επιλέγει το τέλειο όνομα για ένα μωρό. Γονείς που περιμένουν παιδί την πληρώνουν πάνω από 1.500 δολάρια για να διαλέξει το ιδανικό όνομα για το μωρό τους.

Η 33χρονη Taylor, κατάφερε να βρει όνομα για περισσότερα από 100 μωρά το 2020, καταφέρνοντας να βγάλει πάνω από 150.000 δολάρια από τους γονείς τους. Την ίδια στιγμή, γονείς που είναι σε πανικό για το όνομα του παιδιού τους της προσφέρουν μέχρι και 10.000 δολάρια, ώστε να τους βοηθήσει να επιλέξουν το κατάλληλο όνομα για το παιδί τους. 

«Αν κοιτάξετε τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών, είναι ενδεικτικό σημάδι των αξιών και των φιλοδοξιών μας», είπε στο The New Yorker, που δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο για εκείνη.

Η επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη δεν έχει ακόμα η ίδια παιδιά και χαρακτηρίζει τον εαυτό της «παθιασμένη συγγραφέα και αφηγήτρια, με ικανότητες στο μάρκετινγκ και τα social media».Είναι απόφοιτη του New York University, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προξενήτρα, διοργανώτρια φιλανθρωπικών εκδηλώσεων αλλά και γάμων. Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, είναι επίσης «επαγγελματίας του ρέικι» και «έχει γράψει δύο σενάρια μεγάλου μήκους και μια τηλεοπτική σειρά που εξερευνούν τη θρησκεία, την επιστήμη και την άνευ όρων αγάπη».

Διάβασε Επίσης: Βραζιλία: Ο στρατός παρήγγειλε 35.000 χάπια Viagra για το προσωπικό του

Όπως εξομολογείται πάντα είχε μανία με τα ονόματα μωρών και τελικά βρήκε την αληθινή της κλίση, όταν ίδρυσε την επιχείρηση «What's In a Baby Name», το 2015. Η Taylor εξηγεί στο The New Yorker, ότι οι υπηρεσίες της διαμορφώνονται ανάλογα με το ποσό που είναι διατεθειμένοι οι μελλοντικοί γονείς να πληρώσουν. Οι υπηρεσίες «κυμαίνονται από ένα τηλεφώνημα και μια ειδική λίστα ονομάτων έως μια γενεαλογική έρευνα» με στόχο να ανακαλυφθούν παλιά οικογενειακά ονόματα. 

3

Η ιδιαίτερη επαγγελματίας πρόσφατα επέλεξε το όνομα Parks για ένα ζευγάρι, που έδωσε του πρώτο του φιλί σε μια πόλη, που ονομάζεται Parker. Σε άλλη περίπτωση, συμβούλευσε μια αγχωμένη μητέρα που σκεφτόταν να αλλάξει το όνομα της μικρής κόρης της - Isla - επειδή το πρόφεραν όλοι λάθος. Ουσιαστικά πληρώθηκε για να πει τελικά στη μαμά να επιμείνει στο συγκεκριμένο όνομα.

Η Taylor έχει επίσης ένα δημοφιλή λογαριασμό στο TikTok, όπου προσφέρει δωρεάν συμβουλές. Όπως εξηγεί, συχνά την προσεγγίζουν γονείς που κάνουν το τρίτο ή το τέταρτο παιδί τους και προφανώς έχουν ξεμείνει από ονόματα.

 

@whatsinababynamedoula Reply to @devillarma EMMETT MILLER &… #namesuggestions #babynames #babynameideas #babynamer #babyname #names #name #babynamedoula #emmett #miller ♬ sweet evening - .clouds

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, βοήθησε μια μαμά που περίμενε το τρίτο μωρό της και χρειαζόταν ένα όνομα, που να ταιριάζει με εκείνα των δύο μεγαλύτερων γιων της- Emmet και Miller. Οι τοπ επιλογές της ήταν Grady, Wilson, Waylon και Fletcher.

Διάβασε Επίσης: The Crown: Μετά το τέλος της σειράς έρχεται και η συνέχεια με prequel στο Netflix 

Παρά τις αντιδράσεις, η Taylor επιμένει ότι οι γονείς που την πληρώνουν είναι απλώς αγχωμένοι και τελειομανείς. Και αν τελικά δεν συμφωνήσουν με τις προτάσεις της, συχνά επιλέγουν το όνομα ως μεσαίο. 

«Μερικές φορές βλέπεις ένα όνομα σαν το Brave στη λίστα μου και σκέφτεσαι, "Δεν πρόκειται να πω το παιδί μου Brave"», λέει η ίδια. Αλλά ίσως αξίζει να εξετάσεις την ιδέα για μεσαίο όνομα».

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών 

 

Loader