Οι οργανωμένοι γονείς, πνάστε με την οργάνωση

Οι οργανωμένοι γονείς, πνάστε με την οργάνωση

Στην χώρα της ανοργανωσιάς, ήρθαν οι οργανωμένοι γονείς να οργανώσουν διαμαρτυρίες

Γράφει η Πέγκυ Σπινέλη

Φωτογραφία: Kelly Sikkema 


Σήμερα το πρωί έξω από το σχολείο της κόρης μου, και αφού το κουδούνι χτύπησε και τα παιδιά ήταν ήδη στις τάξεις, ήρθε μια μανούλα. Από τις μανούλες photoshop. Αυτές που τα έχουν όλα τακτοποιημένα με μαλλί κότσο και καλσόν στο χρώμα του δέρματος αν με πιάνεις. 

Κατέβηκε από το αυτοκίνητο φορώντας μάσκα, κρατώντας στο ένα χέρι τον γιό της -για μαθητή της τετάρτης δημοτικού τον σύγκοψα- και από το άλλο χέρι ένα πλακάτ που έγραφε “Όχι στην υποχρεωτική μάσκα για τα παιδιά μας” εις άπταιστον αγγλικήν, καθότι είμαστε και σκούλ ιντερνασιονέλ! 

Μας διευκρίνισε πως είναι δικαίωμά της να εκφράσει την αντίθεσή της στα μέτρα της κυβέρνησης, προς τιμήν της φορώντας τη μάσκα της! Ήταν πολύ νωρίς για να της διευκρινίσω πως το σχολείο έξω από το οποίο διαμαρτύρεται δεν στεγάζει την κυβέρνηση αλλά τα κοπελούθκια της. Αν ήθελε να εκφράσει την αντίθεση στην απόφαση για υποχρεωτικές μάσκες, θα έπρεπε αλλού να πάει. Ένιγουέι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Είναι όλα τους παιδιά μας. Γι' αυτό... μάσκα να πάρουν

Ο γιος της στεκόταν σε μια άκρη και παρακολουθούσε τη μάνα του να φέρνει τόσο τον ίδιο όσο και τον εαυτό της, σε δύσκολη θέση. Όσο είχα αυτό το λίγων δευτερολέπτων, μελαγχολικό eye contact με το δύσμοιρο το κοπελλούδι και αισθανόμουν την ανάγκη να το πάρω αγκαλιά για να το διαβεβαιώσω πως θα φτάσει 18 σύντομα, συνειδητοποίησα πόση μεγάλη ανάγκη έχουμε αυτό το γέριμο το εμβόλιο που θα αλλάξει το DNA μας. Μακάρι το εμβόλιο να μας άλλαζε το DNA μας. Πού είναι αυτό το εμβόλιο και ο Μπίλι Γκέιτς όταν πραγματικά το χρειάζεσαι; Πού; 

Γιατί πρέπει να είναι πολύ σκάρτο το DNA σου για να απειλείς να εμφανιστείς έξω από σχολείο και να φοβίσεις με τις αγριοφωνάρες σου παιδάκια. 

Θέλεις να διαμαρτυρηθείς; Θέλεις να αντισταθείς; Θέλεις να τα κάνεις όλα πούκουπα; Θέλεις να ρίξεις αυτή την κυβέρνηση που πριν φροντίσει να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικες, απαιτεί από τα κοπελούθκια να φορούν μάσκα; Κάμε το κόρη μου! Κάμε το! Κάμε το εκεί που θα πιάσει τόπο. Κάμε το εκεί που μπορεί να γίνει η διαφορά. Κάμε το σε αυτούς που θα έπρεπε να σε ακούσουνε.

Γιατί να το κάμεις έξω από το δημοτικό την ώρα που τα 6χρονα μπαίνουν στην τάξη τους; Γιατί το 6χρονο να ακούσει τις φωνές σου για τα μέτρα της κυβέρνησης; Γιατί;

Στην χώρα της πλήρους ανοργανωσιάς, όπου όλα γίνονται την τελευταία στιγμή και τις περισσότερες φορές εντελώς τυχαία, ήρθαν οι “οργανωμένοι” γονείς, να οργανώσουν διαμαρτυρίες στα σχολεία και αυτό σκοπεύουν να το κάνουν εκφοβίζοντας και τρομοκρατώντας κοπελούθκια. Και επιμένουν να χαρακτηρίζονται “γονείς” ή “οργανωμένοι” ; 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> «Να απαγορευθούν οι εμβολιασμοί». Ένα εξαιρετικό κείμενο που αξίζει να διαβάσεις

Πέρκειν μου έχουν δίκαιο και το εμβόλιο αλλάζει το DNA μας! 

Υ.Γ. Αν θέλεις να παίζεις στη διαπασών το “Κάποτε θα’ρθουν” φρόντισε να γλιτώσει το παιδί. Οι δικές σου φωνές, δεν είναι λιγότερο φωνές! 

Loader