Όταν ο Konilo συνάντησε τον Astronio

Όταν ο Konilo συνάντησε τον Astronio

Δύο από τους αγαπημένους μου Έλληνες γιουτούμπερς, μαζί

Μπορεί στο Youtube και γενικώς στα σόσιαλ να υπάρχει ατελείωτη περιττή πληροφορία και σαβούρα, που τακτικά μας σπαταλά εντελώς ανώφελα χρόνο και φαιά ουσία, είναι όμως ορισμένα κανάλια και προσωπικότητες που προσφέρουν υψηλής, κιόλας, ποιότητας ψυχαγωγία και επιμορφώνουν τους viewers σε μία σειρά από ενδιαφέροντα, κάποτε και σε πολύ χρήσιμα ζητήματα.

Δύο από αυτά τα κάναλια στο ελληνικό ίντερνετ είναι το φούλ επαγγελματικό πότκαστ συνεντεύξεων ποικίλης ύλης Κonilo Τalks καθώς και ο φανταστικός αστροφυσικός, Astronio, δύο millennials γιουτούμπερς που αμφότεροι απολαμβάνουν δημοφιλία και κατορθώνουν να προσελκύσουν χιλιάδες views στις σελίδες τους.

Με καταγωγή από την Κρήτη και έχοντας αρχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το Youtube καιρό πριν, ο Κonilo έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους καλύτερους hosts που έχω συναντήσει σε διαδικτυακές -και όχι μόνο- συνεντεύξεις, καλύπτοντας μία ευρεία και πολύ σημερινή γκάμα θεμάτων και δείχνοντας να γνωρίζει σχεδόν αριστοτεχνικά πώς να δίνει τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στους καλεσμένους του. Ο Konilo διαθέτει επιπλέον έξυπνο χιούμορ και δεν προσβάλλει ποτέ.

«Καλωσορίσατε στο κανάλι Astronio! Σκοπός του καναλιού είναι να σας ταξιδέψει στο διάστημα. Καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε για απογείωση» , γράφει από την πλευρά του ο συμπαθέστατος αστροφυσικός, Παύλος Καστανάς (γνωστότερος πια ως Astronio) του οποίου το επιστημονικής φύσεως κανάλι μετρά πια περισσότερους από 224 χιλιάδες συνδρομητές.

Μέσω εκλαϊκευμένου, απλού και κατανοητού λόγου, ο χαρισματικός Astronio κατορθώνει να μιλά για τα πιο περίπλοκα, δυσεπίλυτα και κυριολεκτικά out of this world θέματα, χωρίς να βαριέσαι λεπτό.

Υπάρχουν εξωγήινοι; Δείτε το επεισόδιο όπου ο Konilo φιλοξένησε τον Astronio: 

Loader