Πάει κι η Ellen. Δεν θα μας λείψει καθόλου

Πάει κι η Ellen. Δεν θα μας λείψει καθόλου

Προσωπικά, ανέκαθεν την έβρισκα overrated ως κωμικό

Το 2020 σίγουρα δεν είναι η χρονιά της Ellen DeGeneres. Αυτό που ο κόσμος το είχε τούμπανο στο industry του Hollywood, ήρθε τώρα να δαγκώσει (επιτέλους) την Ellen στα μούτρα με τον χειρότερο τρόπο, με ορατό τον κίνδυνο ν’ ακυρωθεί ακόμα και η εκπομπή που την έστεψε America’s Sweetheart (not) εδώ και τόσα χρόνια. 

Με την επιστολή της στους εργαζόμενους της εκπομπής της, η Ellen αποπειράθηκε να ελέγξει επικοινωνιακά την κατάσταση και να απαντήσει στις κατηγορίες που θέλουν το εργασιακό κλίμα στην εκπομπή της να είναι τοξικό και εκφοβιστικό. Το κανάλι και το team της Ellen βρήκαν αφορμή να φορτώσουν τα πάντα στους παραγωγούς της εκπομπής, επιλέγοντας ν’ αγνοήσουν το γεγονός ότι το ψάρι βρωμάει πάντοτε από το κεφάλι.

Ωστόσο, ο καταιγισμός σχολίων στα social media της Ellen σε συνδυασμό με την εκκωφαντική σιωπή της είναι ενδεικτικά της σοβαρότητας της κατάστασης. Αυτό που κυρίως σοκάρει στην περίπτωση της Ellen είναι το πόσο διαφορετική είναι η πραγματική της εικόνα σε σχέση με τη χαμογελαστή περσόνα-αρκουδάκι-της-αγάπης-που χορεύει-συνέχεια μπροστά στις κάμερες. Δεν νομίζω να ενοχλούσε ιδιαίτερα ούτε και να ξάφνιαζε κανέναν αν για παράδειγμα έβγαιναν στην φόρα παρόμοιες καταγγελίες για stars που και είναι και φαίνονται ντίβες - βλέπε Mariah Carey, Madonna ή JLO.  

Προσωπικά, ανέκαθεν έβρισκα την Ellen overrated ως κωμικό - αρκεί να δεις το τελευταίο της stand up στο Netflix. Δεν είναι πολύ καλό ούτε πολύ κακό, είναι απλά, βαρετά μέτριο. Το 2019 βγήκε να υπερασπιστεί την φιλία της με τον George W. Bush λες και οι fans της δεν είχαν δικαίωμα να την κρίνουν όταν επιλέγει να κάνει παρέα με τον άνθρωπο που ισοπέδωσε το Iράκ.  Και τώρα, έχει επιστρατεύσει μερικούς από τους A-list celebrity φίλους της να βγουν και να την στηρίξουν δημόσια - λες και οι ίδιοι είναι σε θέση να γνωρίζουν πραγματικά πόσο φρικτή έχει υπάρξει η παρουσιάστρια στους εργαζόμενους που στελεχώνουν την εκπομπή της. Με το I Stand By Ellen σύνθημα και hashtag, η Portia de Rossi (σύζυγος Ellen) επιχειρεί να κινητοποιήσει το fan base της για να προλάβει το αναπόφευκτο. Not today Ellen. Και πολύ το κουράσαμε. 

ΘΥΜΗΣΟΥ: Η αποκαθήλωση της Ellen De Generes

Loader