Στην Κίνα ζευγάρι παντρεύτηκε εν μέσω lockdown και έγινε viral

Στην Κίνα ζευγάρι παντρεύτηκε εν μέσω lockdown και έγινε viral

Δεν άφησαν τον κορωνοϊό να χαλάσει τα σχέδιά τους

Η Amanda Liu Chang και ο Jia Shihan ετοίμαζαν τον γάμο τους όταν το lockdown τους χτύπησε την πόρτα.

Άτυχο φαίνεται να βρέθηκε (εκ πρώτης όψεως) ζευγάρι που θα παντρευόταν στην Κίνα, αφού τη μέρα του γάμου τους επιβλήθηκε lockdown στη γειτονιά του γαμπρού. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι δεν άφησε τον κορωνοϊό να χαλάσει τα σχέδιά του και έκανε το γάμο με ορισμένες αλλαγές, οι οποίες τους έκαναν viral σε όλο τον κόσμο.

Διάβασε Επίσης: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Οι πρώτες φωτογραφίες

Όταν η Amanda συνειδητοποίησε ότι επιβλήθηκε lockdown στη γειτονιά του αγαπημένου της πήρε το νυφικό, τα παπούτσια της και τα σύνεργα του μακιγιάζ και περπατώντας στο χιόνι πήγε στο σπίτι του γαμπρού.

Το ζευγάρι ετοιμάστηκε αλλά πριν ξεκινήσει για το γάμο πήγε στην ουρά για να υποβληθει σε τεστ κορωνοϊού, όπως προέβλεπαν τα μέτρα. Η νύφη παράλληλα επικοινωνούσε με την οικογένεια της που δεν μπορούσε να πάει, ενώ στη συνέχεια επιστράτευσαν μια θεία τους για να τελέσει τον γάμο. Μια άλλη συγγενής που κατάφερε να παρευρεθεί εκεί, κατέγραφε την τελετή σε βίντεο, τα οποία στη συνέχεια «ανέβασε» στα social media. 

Τα βίντεο του αναπροσαρμοσμένου στην πανδημία γάμου έγιναν viral στην Κίνα με πολλούς να συγχαίρουν το ζευγάρι που κατάφερε να παντρευτεί παρά το lockdown, σεβόμενο παράλληλα τα μέτρα για την πανδημία.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνω viral», παραδέχθηκε ο γαμπρός μετά τον γάμο και η σύζυγός του τον ρώτησε «νομίζεις ότι είσαι διάσημος;», με αποτέλεσμα να αρχίσουν να γελούν αμφότεροι. «Νομίζω ότι εσύ είσαι διάσημη, δεν το περίμενα», ήταν η απάντησή του.

Διάβασε Επίσης: Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε την ταινία “The Lost City”

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Πηγή βίντεο 

Loader