Ζευγάρι κέρδισε 11.000 ευρώ μηνιαίως για 30 χρόνια και αφοσιώθηκε στο κυνήγι φαντασμάτων

Ζευγάρι κέρδισε 11.000 ευρώ μηνιαίως για 30 χρόνια και αφοσιώθηκε στο κυνήγι φαντασμάτων

Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ασχολούνται με το μεγάλο τους πάθος

Την τύχη στο πλευρό του είχε ένα ζευγάρι που κέρδισε τη λοταρία και πλέον μπορεί να ασχοληθεί με το μεγάλο του πάθος που δεν είναι άλλο από το κυνήγι φαντασμάτων!

Πρόκειται για την Laura Hoyle και τον σύντροφό της Kirk Stevens που κέρδισαν στη λοταρία πριν από ένα χρόνο το ποσό των 10.000 λιρών (11.750 ευρώ)  μηνιαίως για τα επόμενα 30 χρόνια. 

Με το που κέρδισαν, η Hoyle παραιτήθηκε από τη δουλειά της και αγόρασαν νέο σπίτι. «Έτρεμα καθώς έλεγα: "Νομίζω ότι κέρδισα τη λοταρία"» θυμήθηκε η νικήτρια για τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είχε τα τυχερά νούμερα. 

«Και το γελοίο της υπόθεσης ήταν πως, καθώς περίμενα από το Camelot (διοργανωτή της λοταρίας) να με καλέσει πίσω, έπρεπε να μπω σε online meeting. Δεν μπορούσα να μιλήσω» συνέχισε. 

Διάβασε Επίσης: H Karin Jean-Pierre είναι η πρώτη έγχρωμη και ομοφυλόφιλη γυναίκα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Μέχρι να τελειώσει τη δουλειά εκείνη την ημέρα, είχε ήδη ανοίξει τέσσερα μπουκάλια κρασί για να το γιορτάσει. Ο Stevens, πτυχιούχος μηχανικός παραγωγής, μοιράζει το χρόνο του μεταξύ παραφυσικού και ενός μεταπτυχιακού στον τομέα των σπουδών του. 

Οι δυό τους έκτοτε αφοσιώθηκαν στο κυνήγι φαντασμάτων που είναι το πάθος τους. Ο 38χρονος σχεδιάζει, μελλοντικά, να ανοίξει τη δική του επιχείρηση με αντικείμενο την αναζήτηση φαντασμάτων. «Κάνουμε ό,τι θέλουμε και επειδή έχουμε τα χρήματα κάθε μήνα, για όλη μας τη ζωή, είμαστε τόσο ήρεμοι και άνετοι» είπε ο ίδιος. 

Διάβασε Επίσης: Η Frances κέρδισε 115 εκατ. λίρες στη λοταρία και δώρισε πάνω από τα μισά: «Έχω εθιστεί»

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader