Ατρόμητη 4χρονη κάνει snowboard και δίνει μαθήματα ζωής με αυτά που λέει

Το βίντεο της μικρής έγινε viral

Η 4χρονη, Όμπριν Ρόμπερτ που είναι η πρωταγωνίστρια του βίντεο λατρεύει το snowboard. Πριν κατέβει, λοιπόν, τις πλαγιές στο χιονοδρομικό κέντρο White Pass, νοτιοανατολικά του εθνικού πάρκου Mt. Rainier, ο πατέρας της έβαλε ένα μικρόφωνο μέσα στην στολή της του σκι προκειμένου να ανακαλύψει τι μπορεί να λέει η μικρή την ώρα που κάνει snowboard. Και η απάντηση που πήρε τον ενθουσίασε.

Διάβασε Επίσης: Δεν μάζεψε τα περιττώματα του σκύλου της και.. το πλήρωσε ακριβά

Η μικρή κατεβαίνοντας με ταχύτητα τα χιονισμένα βουνά και φορώντας στολή δεινόσαυρου ακούγεται να λέει: : «Πάμε μπαμπά». Ενώ συνεχίζοντας λέει «ας πάμε από αυτό το μυστικό μονοπάτι. Δεν θα πέσω… ίσως να πέσω. Δεν πειράζει, γιατί όλοι πέφτουμε» συνεχίζει.

Στο τέλος η Όρμπιν πέφτει, αλλά χωρίς ίχνος απογοήτευσης ξεσπά σε γέλια και ενώ προσπαθεί να σηκωθεί κάνει άλλο ένα αστείο για την πτώση της, αποκαλώντας τον εαυτό της «κολλημένο-σαυρο».

Διάβασε Επίσης: Πατέρας μαζεύει υπογραφές για να γίνει η περίοδος των κοριτσιών δικαιολογημένη απουσία στο σχολείο 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok από τον πατέρα της Όμπριν και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές και πάνω από ένα εκατομμύριο likes. Επιπλέον, έλαβε χιλιάδες σχόλια από κόσμο που της έγραψε ότι πήραν μαθήματα ζωής από την ατρόμητη 4χρονη.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας