Δημοτικό σχολείο παίζει Χατζιδάκι στα διαλείμματα

Δημοτικό σχολείο παίζει Χατζιδάκι στα διαλείμματα

Μία όμορφη είδηση που δεν αφορά την Κύπρο

Ελλάδα: Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης στην Ελλάδα, όπως μαρτυρά και ο τίτλος, απ' τα μεγάφωνα στα διαλείμματα τα παιδιά έρχονται σε επαφή όχι μόνο με τα τραγούδια του Χατζιδάκι αλλά και του Μπετόβεν και άλλων. 

34Στόχος είναι να δημιουργούνται ευχάριστα συναισθήματα στους μαθητές και να μειώνεται το άγχος και η επιθετικότητά τους. Η κυρία Χρύσα Ξακοπούλου, γνωστοποίησε μέσω σόσιαλ μίντια τις δράσεις του σχολείου και ευχαρίστησε τον διευθυντή του για τις δημιουργικές πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του.

Το εν λόγω σχολείο διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα μεγάλων διαστάσεων επιδαπέδιο σκάκι εσωτερικού χώρου και στις πόρτες των τάξεών του φιλοξενεί εμβληματικά έργα σπουδαίων ζωγράφων ώστε οι μαθητές να έρχονται σε επαφή με καλλιτέχνες όπως τους Γαΐτη, Πικάσο, Ακριθάκη, Σταθόπουλο, Φασιανό, Τσαρούχη, Βαν Γκογκ, Ντα Βίντσι και άλλους.

.

2

 


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... «Η κακή ανατροφή θα κάνει τα παιδιά σας γκέι» / Η accept Κύπρου κατήγγειλε τηλεοπτική εκπομπήΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Το κυπριακό σχολείο που ονειρεύομαι


 

Loader