Έρχεται η δεύτερη σεζόν για τη σειρά του Netflix “All of us are dead”

Η νοτιοκορεατική σειρά κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού

Η δεύτερη σεζόν της νοτιοκορεατικής σειράς του Netflix μάς επιφυλάσσει περισσότερες ιστορίες που αφορούν τους επιζώντες juniors του Hyosan High, κάτι βέβαια που ήταν αναμενόμενο. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώνεται και με ένα βίντεο που γιορτάζει την ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η επιτυχημένη σειρά, από την κυκλοφορία της στα τέλη Ιανουαρίου, κατάφερε να συγκεντρώσει  361,02 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης τις πρώτες δέκα ημέρες της στην πλατφόρμα. Και η επιτυχία της αυτή δεν ήταν προσωρινή, αφού διατήρησε τη θέση της στις 10 κορυφαίες μη αγγλικές σειρές για δύο εβδομάδες. 

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για το 2022

Στη δεύτερη σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς θα δοθούν απαντήσεις σε μερικές επίμονες ερωτήσεις σχετικά με τους μισούς μαθητές και τι ακριβώς θα κάνουν οι υπόλοιποι τώρα που βρίσκονται εκτός σχολείου. Υπάρχουν ακόμη πολλά που θα διερευνηθούν μέσα από την πλοκή και θα τραβήξουν περισσότερη προσοχή, καθώς το πεδίο εφαρμογής επεκτείνεται πέρα ​​από την επιβίωση στην παγίδα του θανάτου που είναι το Hyosan High.

Διάβασε Επίσης: Η Ισπανία καταπολεμά την σπατάλη τροφίμων με πρόστιμα σε σουπερ μαρκετ

Η σειρά εμπνεύστηκε από το webcomic Now at Our School του Joo Dong-Geun και σκηνοθετήθηκε από τους Lee JQ και Kim Nam-su. Το βασικό καστ αποτελείται από τους ηθοποιούς: Yoon Chan-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon και Yoo In-soo. Ο Chun Sung-il που υπέγραψε το σενάριο της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει και με τη συγγραφή της δεύτερης. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας