Matt Damon και Ben Affleck ετοιμάζουν ταινία για το deal της Nike με τον Michael Jordan

Matt Damon και Ben Affleck ετοιμάζουν ταινία για το deal της Nike με τον Michael Jordan

Ξαναχτυπούν με μία πολύ δυνατή ιστορία

Με μια πολυαναμενόμενη συνεργασία Matt Damon και Ben Affleck ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο λόγος για την ταινία που θα αφηγείται την ιστορία της συμφωνίας της Nike με τον Michael Jordan.

Στην ταινία, που μέχρι στιγμής δεν έχει όνομα, Matt Damon και Ben Affleck θα συνυπογράψουν το σενάριο και την παραγωγή, παράλληλα θα παίζουν ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη αναμένεται να καθίσει ο Ben Affleck. 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Damon θα υποδυθεί το πρώην στέλεχος της Nike, Sony Vaccaro, ενώ ο Affleck έχει αναλάβει το ρόλο του συνιδρυτή της Nike, Phil Knight. Η πλοκή αναμένεται να ακολουθήσει την προσπάθεια του γίγαντα των αθλητικών ειδών να έρθει σε συμφωνία με τον τότε ανερχόμενο σταρ του NBA, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, μία φαινομενικά αδύνατη για τη δεδομένη στιγμή σύζευξη.

Διάβασε Επίσης: Εργοδότης ζητά από τους υπαλλήλους του φωτογραφία της μπαταρίας του κινητού τους

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την ιστορία να επικεντρώνεται στην αδιάκοπη προσπάθεια του Vaccaro να υπογράψει με τον Jordan στην τρίτη, τότε όσον αφορά στις πωλήσεις, εταιρεία παπουτσιών. Ο Jordan από ό,τι φαίνεται θα είναι μία μυθική φιγούρα που δε θα εμφανιστεί ποτέ, ακόμη και όταν ο Vaccaro προσπαθεί να τον προσεγγίσει αποκτώντας πρόσβαση σε όσους βρίσκονται κοντά του.

Διάβασε Επίσης: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι η Γαλλίδα καλόγρια André

Πηγή

Φωτογραφία: Ekaterina Chesnokova/Sputnik via AP

 

 

Loader