Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix

Ανάμεσα τους η πέμπτη σεζόν του Elite

Ανανεωμένο θα είναι το πρόγραμμα του Netflix από τις αρχές του νέου μήνα. Σειρές που καθήλωσαν επιστρέφουν για να δώσουν τις απαντήσεις που περιμένουμε.


Elite: Season 5 - 08/4/2022

Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, ένα νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

Dirty Lines - 08/4/2022

Στο Άμστερνταμ του ’80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

Διάβασε Επίσης: Welcome To Eden: Το πάρτι γίνεται εφιάλτης στην επερχόμενη σειρά του Netflix
 

Hard Cell - 12/4/2022

Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Laura Willis καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ’ αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

Anatomy of a Scandal - 15/4/2022

Η γεμάτη προνόμια ζωή της Sofi ως σύζυγος του ισχυρού πολιτικού James αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα.


Russian Doll: Season 2 - 20/4/2022

Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Νadia και ο Alan μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

Heartstopper - 22/4/2022

Δύο έφηβοι ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο τους και τον έρωτα.

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές και ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του κυπριακού Netflix

The Seven Lives of Lea - 28/4/2022

Η Lea ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες

Ozark: Season 4 Part 2 - 29/4/2022

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Martin και η Wendy παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

 

Πηγή

 

Διάβασε Επίσης: Βρετανική έρευνα αποκαλύπτει αν τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο στον εγκέφαλο