Πλατεία δεν έχουμε, μπογιατισμένα παγκάκια θέλετε;

Πλατεία δεν έχουμε, μπογιατισμένα παγκάκια θέλετε;

Ανεπρόκοποι!

Γράφει ο Ε.Τ. 


Βούιξε ο τόπος χριστουγεννιάτικα με τα παγκάκια της Πλατείας Ελευθερίας που καρτερούσαμε πως και πως να μας έρθουν από τις Ιταλίες και τα οποία άρχισαν να... ξεφλουδίζουν.

Τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν πριν από λίγο, πολύ λίγο, καιρό (δηλαδή δεν είναι πως πέρασε και μία δεκαετία και έφαγαν τα ψωμιά τους που λέμε) μπήκαν σε φάση αποσύνθεσης, όσον αφορά στην μπογιά (;) τους τουλάχιστον. 

Ναι, πρόκειται για τα ίδια παγκάκια που μεταφέρθηκαν (rumor has it) με τρία διαφορετικά πλοία γιατί, λέει, δεν ήθελαν να τα στοιβάσουν το ένα πάνω στο άλλο και να... καταστραφούν. 

Και να που καταστράφηκαν. Όχι εν πλω αλλά στην όμορφή μας Λευκωσία. 

Μετά τον (διαδικτυακό κυρίως) σάλο ο Δήμος Λευκασίας αποφάσισε να προβεί σε σε ανακοίνωση και να μας ενημερώσει ότι “Τα ξεφλουδίσματα που παρατηρούνται σε ορισμένα παγκάκια δεν αφορούν μπογιά αλλά το ειδικό υλικό anti-graffiti που επιλέγηκε για προστασία του υλικού”. 

Οπότε, έχουμε να επιλέξουμε. Ή θα έχουμε παγκάκια με γκράφιτι ή θα έχουμε παγκάκια ξεφλουδισμένα. Διαλέγουμε και παίρνουμε. 

Επιπλέον, στην ανακοίνωσή του ο Δήμος ανέφερε ότι “Τα συγκεκριμένα ξεφλουδίσματα εντοπίστηκαν από τη στιγμή της τοποθέτησης και άμεσα ενημερώθηκε η κατασκευάστρια εταιρεία η οποία με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης όλων των παγκακιών θα αποστείλει στην Κύπρο ειδικό συνεργείο για επί τόπου έλεγχο και επιδιόρθωση”.


ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ, ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ; ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ 123


Κάτι που θυμίζει την κουβέντα με τον υδραυλικό που έφερες στο σπίτι για να σου φτιάξει την βρύση και τελικά η βρύση στάζει και πάλι και ξανατηλεφωνάς στον υδραυλικό και του λες “Καλά ρε μαλάκα, 50 ευρώ για είκοσι λεπτά και η βρύση στάζει πάλι” και ο υδραυλικός λέει “Θα επιστρέψω (όποτε κάτσει με το πρόγραμμά μου) να στην φτιάξω”. Μόνο που τα παγκάκια μάλλον τα πληρώσαμε κατιτί παραπάνω από πενηντάευρω. 

Όπως και να ‘χει, και σύμφωνα με τον Δήμο Λευκωσίας πάντοτε, “Το πρόβλημα δεν είναι ουσιαστικό ούτε μεγάλο”. 

Κατανοητό; Γιατί μιλάμε για λεπτομέρειες και είστε όλοι υπερβολικοί. Πλατεία δεν έχουμε, μπογιά στα παγκάκια θέλετε; 


ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ AVANT GARDE: 

Τα παγκάκια μας και σ' άλλη παραλία

Ικανοποίηση εκφράζει ο Σύνδεσμος Ηλικιωμένων για τα νέα παγκάκια*

Τα παγκάκια της Πλατείας Ελευθερίας είναι viral

Loader