Ικανοποίηση εκφράζει ο Σύνδεσμος Ηλικιωμένων για τα νέα παγκάκια*

Ικανοποίηση εκφράζει ο Σύνδεσμος Ηλικιωμένων για τα νέα παγκάκια*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Την πλήρη ικανοποίηση του για τη χθεσινή, αιφνίδια τοποθέτηση των νέων, ευφάνταστων και ρηξικέλευθων παγκακίων εκφράζει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ηλικιωμένων και Φίλων Λευκωσίας απορρίπτοντας κατηγορηματικά τις υπόνοιες που έχουν δημοσιευτεί για αστοχία στον σχεδιασμό.

«Είναι μία πραγματικότητα πως, ένεκα της απουσίας αυτού που στα κυπριακά ονομάζουμε ‘κούμπημα’, έχουν αναρτηθεί διάφορα πικρόχολα σχόλια για την άνεση των ηλικιωμένων στα νέα παγκάκια της Πλατείας Ελευθερίας. Ως Σύνδεσμος Ηλικιωμένων Λευκωσίας θα θέλαμε εντούτοις να διευκρινίσουμε πως εμάς δεν μας πειράζει αν δεν μπορούμε να καθίσουμε για να ξαποστάσουμε. Σημασία έχει ο avantgarde σχεδιασμός».

Σε διεθνές επίπεδο, οι εικαστικές εξελίξεις στον τομέα του αστικού σχεδιασμού, του urban planning και των urban παγκακίων μας έχουν προ πολλού ξεπεράσει. Οφείλουμε να γρηγορήσουμε, προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Παρόλο που δεν θα γίνει εφικτό για άτομα της τρίτης ηλικίας όπως εμάς να κάνουν χρήση των παγκακίων, δηλώνουμε ευθαρσώς πως ως Σύνδεσμος δεν θα σταθούμε ποτέ εμπόδιο στην πολιτισμική πρόοδο της χώρας μας. Ούτως ή αλλιώς, δηλώνουμε σχεδόν σίγουροι πως μέχρι την αποπεράτωση της Πλατείας Ελευθερίας και την παράδοσή της στο κοινό, οι περισσότεροι από τα μέλη μας, αν όχι όλοι, θα έχουν σίγουρα πεθάνει. Προς τι λοιπόν να αντιδράσουμε;» 

Και οι γέροι που θα έρθουν, θα διερωτηθεί κανείς, Que sera, sera φίλτατοι, θα απαντούσαμε. 

Πληροφορίες εξάλλου που φέρουν τον Σύνδεσμο Ψηλών Ανθρώπων Κύπρου να εκδίδει αντίστοιχη ανακοίνωση παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.  

 *Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΕΣ εδώ


 

Loader