Κύριε Μαππουρίδη, το κουμπί του παντελονιού σας είναι ανοιχτό

Κύριε Μαππουρίδη, το κουμπί του παντελονιού σας είναι ανοιχτό

Τη βράκα μου στη λίμνην τζιαι πκοιός να μου την πλύνει, τζιαι πκοιός να την απλώσει, στον ήλιον να στεγνώσει

Τι χαριτωμένος, και πάλι, ο γενικότερος διαδικτυακός αναβρασμός που παρατηρείται.

Αφορμή, αυτή τη φορά, η ανάρτηση του μεσιέ Μαππουρίδη, γνωστού παρλαπίπα με διαβατήριο κυπριακό και μυαλά του άλλου κόσμου. 

Η ουάο-σοκαριστήκαμε ανάρτησή του στο τουίτερ, όπου σημειώνει ότι στο γραφείο του απ’ τις τέσσερις κοπέλες, άκουσον-άκουσον, μόνο η μία ξέρει να ράβει… κουμπιά, χτύπησε το μπάζερ της κυπριώτικής μας ημέρας.   mapp

 

"Να χαιρόμαστε τις σύγχρονες μανάδες και την τάση τους να προσφέρουν στις κόρες τους μασημένη τροφή!", σημείωσε παλικαρίσια απ' το μέτωπο του γραφείου του ο κύριος Μαππουρίδης και μάς την έριξε κανονικότατα.  

Μιλάμε για τον ίδιο κύριο Μαππουρίδη που, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, πριν από λίγα χρόνια είχε μοιραστεί μαζί μας τις προσωπικές του εμπειρίες, και σχετικές συμβουλές, όσον αφορά στην αγορά ερωτικής φύσεως υπηρεσιών.

Ως μέλος της Επιτροπής Νομικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της κυπριακής Βουλής, ο τότε βουλευτούλης, είχε παρευρεθεί σε διοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λευκωσία, κάνοντας ίντρο με το αλησμόνητο “Πρώτος ο αναμάρτητος τον λίθο βαλέτω”. 

Έπειτα συμβούλεψε το κοινό του και τον κόσμο ολόκληρο μέσω των μίντια: “Αν κάποιος πελάτης πάει σε μιαν από τις γνωστές για την προσφορά τέτοιων υπηρεσιών μπιραρίες ή καμπαρέ και το γκαρσόνι τού πει ότι αν καταναλώσει καθορισμένο αριθμό ποτών, ή αν ξοδέψει συγκεκριμένο ποσό για παροχή σ’ αυτόν συντροφιάς από τις κοπέλες που εργάζονται στο κατάστημα (consοmmation), θα δικαιούται να πάρει μιαν από αυτές μετά τις δύο το πρωί για ερωτική συνεύρεση, τότε, εύλογα θα πρέπει να υποθέσει ότι δεν είναι το αποτέλεσμα της επιλογής της κοπέλας, αλλά το προϊόν της διαμεσολάβησης τρίτου προσώπου και επομένως διαπράττει αδίκημα. Είναι κλασική περίπτωση εμπορίας προσώπου και ο πελάτης εκείνη την ώρα, βάζει χειροπέδες στα χέρια του”. 

Κι αφού το θέμα μας είναι τα κουμπιά και ο "Πρώτος ο αναμάρτητος τον λίθο βαλέτω" Μαππουρίδης άρχισε να προβληματίζεται για τις κρυφοβελονιές γενικοτερα, ας θυμηθούμε ότι ο ίδιος δυσκολεύεται να κλείσει τα δικά του τα κουμπιά. Αν αυτό προκύπτει επειδή δεν είναι ραμμένα, δεν φταίμε εμείς.

Τα κουμπιά, γενικότερα, κάποιοι τα ράβουν και κάποιοι τα καταπίνουν.

Όπως και να 'χει, το κουμπί παίζει παιχνίδι μες σ' αυτή την βραχονησίδα της ανατολικής μεσογείου. 


ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ: Για κάθε Νεφέλη, Πέκι, Ελπίδα και Μαξ που γεννήθηκαν και βασανίστηκαν στην Κύπρο


 

Loader