Να τα πούμε με το νι και με το SIGMA

Να τα πούμε με το νι και με το SIGMA

Ακολουθεί κείμενο χωρίς φίλτρα και περιστροφές.

Γράφει η Νίκολα Καρατζιά 

Και αν σκέφτεσαι να δώσεις άλλοθι, να μπεις "στα παπούτσια" αυτών που βανδάλισαν ψες -έξω και μέσα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό- διότι συμφωνείς με τους "λόγους" που το έκαναν και επειδή "εσπάσαν" τα πλάσματα με την τόση αδικία... ένα μόνο να αναλογιστείς. 

Πως αυτούς τους ανθρώπους, ή άλλους με παρόμοιες συμπεριφορές, μπορεί στη ζωή κάποια στιγμή να τους βρεις "απέναντί" σου. Να διαφωνείς σε κάτι μαζί τους. Και τότε, μην περιμένεις πιο ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντι στον συνάνθρωπό τους. Την ίδια θα αντιμετωπίσεις διότι μόνο αυτή γνωρίζουν να επιδεικνύουν. 

Θυμήσου λοιπόν πριν τους δικαιολογήσεις, πως είναι το ίδιο σινάφι με τον γείτονα που δεν θέλει το γατί και το σκυλί σου και θα στο "ψατζιέψει" αφού εν τον θκιώχνεις τον "ψόφον" που μόνος ή μόνη σου. 

Εν τζείνος που θα σου "πυρκολήσει" τον πάτσον για να συνετιστείς που τολμάς γεναίκα πράμαν να φκάλεις τζιαι γλώσσα. 

Εν τζείνος που θα κάμει άχρηστα που το ξύλο τα κοπελλούθκια σας για να μάθουν να" σέβονται". 

Εν τζείνος που εννά φκάλει το γιο του έξω που το σπίτι με τις κλωτσιές διότι σιγά να μεν ανεχτεί τον "βρωμοπ@υστη" μέσα στο έντιμο νοικοκυριό του τζιαι να φκει τζιαι του ίδιου το όνομα. 

Εν τζείνος που αν δεν τα έβρετε στις οικονομικές συναλλαγές εννά σου βάλει πόμπαν ή εννά σε σαπίσει στο ττοππούζι διότι πρέπει να διαφυλάξει τα δικαιώματά του τζιαι εν μπορείς εσύ να τον περιπαίζεις. Στο κάτω κάτω, έσιει τζιαι μιαν οικογένεια να ζήσει... αν της το επιτρέψει ο ίδιος βεβαίως διότι ας μεν ξεχνούμεν ότι ΑΝΗΚΕΙ του. 


Άντε, καλά γελάσαμε, φτάνει τώρα


Το είδος του ατόμου που χθες βράδυ εδιαδήλωσεν πρώτα για τα ανθρώπινά του δικαιώματα και την ελεύθερη βούληση, αμέσως μετά επήεν τζιαι εκατεστρεψεν ξένη περιουσία, αυτοκίνητα εργαζομένων, χωρίς να σκεφτεί ότι έχουν τζιαι τζείνοι οι άνθρωποι μανάδες, γυναίκες, πατεράδες, παιδιά. 

Εν τούτον το είδος λοιπόν, που εν έμαθεν να σέβεται τίποτε, ούτε να εκτιμά, μόνο να "διαφυλάσσει" ό,τι του "ανήκει" τζιαι ας μην είναι καν κεκτημένο του στην πραγματικότητα. 

Εν τούτον το είδος που εν ξέρει να δέχεται το ΌΧΙ και όταν το ακούει, ενδέχεται να ανοίξει πυρ ή να βγάλει μαχαίρι για να λύσει τις διαφορές του ή μπορεί για παράδειγμα να σε σπρώξει τζιαι που τους βράχους σε μια "κακιά" στιγμή. Πριν δικαιολογήσεις λοιπόν τα αδικαιολόγητα, ξανασκέψου το. 

Αυτά από μένα, με αρκετή συναισθηματική φόρτιση που όμως δεν θολώνει τη σκέψη. Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για όλους όσοι συμμετείχαν στο ψεσινό επεισόδιο στο Sigma.

Loader