Μαριλένα Αγγελίδη: «Ανυπομονούμε να ζήσουμε το φετινό Αfrobanana και κυρίως να το μοιραστούμε»

Μαριλένα Αγγελίδη: «Ανυπομονούμε να ζήσουμε το φετινό Αfrobanana και κυρίως να το μοιραστούμε»

Η director του «Mind, Body & Spirit Cyprus» εξηγεί πως τα δυο φεστιβάλ «παντρεύονται» ιδανικά μεταξύ τους

H Μαριλένα θεωρεί πως ο χορός, η κίνηση, η μουσική, το χαμόγελο, η κοινωνικότητα, η συλλογικότητα και το να μοιράζεσαι, είναι η πραγματική ουσία της ευεξίας αλλά και της ίδιας της ζωής. Αυτό στην τελική αφορούν τόσο το «Αfrobanana» όσο και «Mind, Body & Spirit Cyprus», που φέτος ενώνουν δυνάμεις σε ένα αποτέλεσμα που αναμένεται να μας εντυπωσιάσει.

Πώς ξεκίνησε το «Mind, Body & Spirit» και πώς βλέπεις τον κόσμο να ανταποκρίνεται σε δραστηριότητες ευεξίας τα τελευταία χρόνια; 

Το ΜΒS ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια! Φέτος γιορτάζουμε και τιμούμε δυο «μαγικές» δεκαετίες. Η αγάπη και ανταπόκριση που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι σήμερα από το κοινό της Κύπρου και όχι μόνον, είναι το κίνητρο μας να προχωράμε και να αισθανόμαστε πάντα τον ίδιο ενθουσιασμό όπως όταν πρωτοξεκινήσαμε. 

Ποιο είναι το κοινό που ανταποκρίνεται περισσότερο στα εργαστήρια και τις εκδηλώσεις του «Mind, Body & Spirit»

Το κοινό μας είναι ευρύ. Ανταποκρίνονται άτομα από κάθε τομέα και κάθε ηλικία, ανεξαρτήτως προηγουμένης επαφής με το αντικείμενο. Η ανάγκη για πνευματική, σωματική και νοητική πρόοδο δεν έχει όρια. Θα έλεγα λοιπόν πως υπάρχει θερμή ανταπόκριση στα εργαστήρια και τις εκδηλώσεις μας. 

mind body spirit

Όλες αυτές οι δραστηριότητες, ποια ανθρώπινη ανάγκη θεωρείς ότι εξυπηρετούν; 

Πρώτα απ' όλα, στην ανάγκη για ηρεμία, γαλήνη και ευεξία. Παράλληλα, την κοινωνικοποίηση και τη σύνδεση, καθώς και την υγεία και κατά επέκταση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη να εξελίσσεται και να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Όλα τα πιο πάνω είναι σημαντικά στοιχεία για τους περισσότερους από εμάς, για μια ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη ζωή.

Διάβασε επίσης: Kωνσταντίνος Κυπριανού: «To AfroBanana γεννήθηκε από ανάγκη....η Κύπρος το είχε ανάγκη» (Bίντεο)

Τι σημαίνει η ευεξία για το New Big Bang;

Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή ζούμε μεγάλες αλλαγές και αναταράξεις στον πλανήτη μας, που κατ’ επέκταση επηρεάζουν και τη δική μας ποιότητα ζωής και ευτυχία. Η ευεξία είναι μια προσωπική συνταγή για μια καλύτερη ζωή. Συμπεριλαμβάνει την αναγνώριση και εφαρμογή του τι χρειάζεται ο καθένας μας ξεχωριστά για να είναι ισορροπημένος και ευτυχής σε όλους τους τομείς και επίπεδα της ζωής του. Αφορά δηλαδή μια ολιστική προσέγγιση, μέσα και έξω. Μέσω του MBS Cyprus, δίνουμε στον κόσμο τα εφόδια που χρειάζεται για τη δική του ευεξία. Για μένα ήταν πάντα τρόπος ζωής. 

Πώς πιστεύεις ότι ταιριάζει το «Mind, Body & Spirit»  με το Φεστιβάλ Αfrobanana 2022;

Θεωρώ πως τα δύο φεστιβάλ ταιριάζουν απόλυτα! Ο χορός, η κίνηση, η μουσική, το χαμόγελο, η κοινωνικότητα, η συλλογικότητα και το να μοιράζεσαι, είναι η πραγματική ουσία της ευεξίας αλλά και της ίδιας της ζωής. Αυτό αφορά στην τελική και τα δυο αυτά μεγάλα project. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη φετινή μας συνεργασία. 

 

afrobanana

Ως φετινός συνεργάτης λοιπόν του Αfrobanana, για ποιο πράγμα ανυπομονείς περισσότερο;

Για όλα! Ως διοργανώτρια κι εγώ, συνήθως δεν βρισκω την ευκαιρία να απολαύσω τέτοια φεστιβάλ τα οποία συνδυάζουν χαλάρωση, απόλαυση, κοινωνικοποίηση και ευεξία. Σε αυτό, θα έχω την ευκαιρία να νιώσω και εγώ την εμπειρία. Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό και το μέρος πραγματικά μαγικό! Μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες μου ανυπομονούμε πολύ να το ζήσουμε και κυρίως να μοιραστούμε...

Περισσότερα για το AfroBanana: FacebookΙnstagram 

Συνεργάτης του AfroBanana: Avant-Garde  

Διάβασε ακόμη: Το «Needless» έρχεται στο AfroBanana 

Loader