3 πολύ chic δώρα για όσους βαριούνται να το πολυψάξουν

3 πολύ chic δώρα για όσους βαριούνται να το πολυψάξουν

Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο.

Έφτασε και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου που πρέπει να διανύσεις εμπορικά χιλιόμετρα για να εντοπίσεις το κατάλληλο δώρο για τους πολύ δικούς και αγαπημένους σου.  

Και παρόλη την αγάπη, τον ενθουσιασμό και όλα τα καλά που μπορεί να σκέφτεσαι και να νιώθεις... βαριέσαι το ψάξιμο. Διάθεση μπορεί να υπάρχει, χρόνος ελεύθερος να τρέχεις και να ψάχνεσαι... δεν υπάρχει. 

Σε καταλαβαίνουμε και σε συμπονούμε. Κι εμείς μία από τα ίδια.

Πάρε, έτσι στα χαλαρά, μία τριάδα προτάσεων για να τελειώνεις από δώρα... εύκολα, γρήγορα και πολύ πολύ chic! 

1) Κάνε κράτηση σε ένα chic εστιατόριο   steak

Μετέτρεψε το δώρο σου σε μία βιωματική εμπειρία γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, το 2020 δεν τα θέλει όλα ντε και καλά αμπαλαρισμένα.

Αντί να ψάχνεσαι, σκέψου ένα chic χώρο εστίασης, με σούπερ-ντούπερ φαγητό που θα αποτελέσει εμπειρία και για σένα, που κάνεις το δώρο, και για τον αποδέκτη του.

Κάνε εικόνα ένα καλαίσθητο περιβάλλον με την κουλτούρα του steak house, ένα ζουμερό πιάτο από chateaubriand ή, αν είσαι απ' τους μυημένους του είδους, επιλογές από κρέας ξηρής ωρίμανσης. 

Πιείτε τα παρέα, απολαύστε τη μουσική, πέστε τα νέα σας, χαλαρώστα και... κόκκινοι φιόγκοι πουθενά. Ένα δώρο πολύ σπεσιάλ για αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν πρόκειται παρά να εκτιμηθεί δεόντως. 

2) Ένα χειροποίητο πούρο  cigar

Ένα δώρο που δεν απευθύνεται κατανάγκη σε καπνιστές αφού, περίοδο που διανύουμε, ο καθείς μπορεί να επιδοθεί στις chic απολαύσεις της ζωής.

Σκέψου λίγο τη γεύση, το άρωμα και το μέγεθος που θα εκτιμούσε το αγαπημένο σου πρόσωπο και αφιέρωσε δυο λεπτά σε έναν καλό έμπορο της πόλης για να σου προτείνει αναλόγως με ποια χώρα να πας: Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Νικαράγουα και Ονδούρα είναι οι επικρατέστερες για να... ταξιδέψεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. 

Με το δώρο αυτό επενδύεις στην ποιότητα αλλά και την επιπλέον προσπάθεια που δεν θέλει χρόνο αλλά φαντασία.

Δώσε έμφαση στο τύλιγμα, όχι του δώρου - του πούρου, και την καλή του συντήρηση. 

Σιγουράκι ότι ως δώρο θα προκαλέσει το ενδιαφέρον και, γιατί όχι, την κονεσέρ επιπέδου συζήτηση. 

3) Ένα μπουκάλι ουίσκι Chivas 

gdhdhd

Πήγαινε με τα σιγουράκια και αναγκαία για κάθε σπίτι που σέβεται την κάβα του. Εμείς προτείνουμε (δαγκωτό) το λεγόμενο Chivas XV που οι ειδήμονες του είδους περιγράφουν, μεταξύ άλλων, ως "Πολυτελές, μοναδικό και εορταστικό, το Chivas XV είναι ένα ουίσκι ηλικίας τουλάχιστον 15 ετών, με επιλεκτικό φινίρισμα σε βαρέλια τα οποία προηγουμένως φιλοξενούσαν κονιάκ, συνδυάζοντας έτσι την παράδοση και την καινοτομία σε μια μοναδική έκδοση. Η χρήση βαρελιών από Grande Champagne κονιάκ, προσφέρει μια πλούσια, εκλεπτυσμένη και βελούδινη ερμηνεία στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής Chivas Regal. Αυτός ο συνδυασμός, παρέχει το τέλειο προφίλ γεύσης, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του Chivas XV. H εορταστική συσκευασία-δώρου περιλαμβάνει το συγκεκριμένο blend στο κανονικό του μπουκάλι και σε χρυσό limited edition". 

Loader