Το νέο παγωτό PAPAFiLiPOU με στέβια, χωρίς ζάχαρη, και πλούσια γεύση είναι γεγονός!

Το νέο παγωτό PAPAFiLiPOU με στέβια, χωρίς ζάχαρη, και πλούσια γεύση είναι γεγονός!

Παγωτό βανίλια Fat Free σε ξυλάκια, με επικάλυψη σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη!

Το 2014, τα παγωτά PAPAFiLiPOU, πιστά στη δέσμευσή τους για νέα, καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπορούν, λανσάροντας πρώτοι στην αγορά και με μεγάλη επιτυχία, σειρά παγωτών χωρίς ζάχαρη με στέβια.

Το «μυστικό» έγινε πια μια αγαπημένη συνήθεια για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, και όχι μόνο, ενώ τα αγαπημένα μας παγωτά από το 1965, καθιερώθηκαν και ως η πρώτη βιομηχανία παγωτού στην Κύπρο, η οποία παρασκευάζει, μεταξύ άλλων διαχρονικών γεύσεων και επιλογών που όλοι αγαπήσαμε, και παγωτά με στέβια! 

1

 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Λίγο πριν από το καλοκαίρι, τα παγωτά PAPAFiLiPOU παρουσιάζουν σήμερα σε νέα συσκευασία το νέο παγωτό No Sugar Added βανίλια Fat Free σε ξυλάκια, με επικάλυψη σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη, με στέβια, προσφέροντας μία καινούρια εναλλακτική, γευστική εμπειρία με μόνο 85 θερμίδες και χαμηλά λιπαρά ανά ξυλάκι των 55ml. Η ανακυκλώσιμη πολύ-συσκευασία αποτελείται από 6 ξυλάκια των 55ml.

Παράγεται στην Κύπρο από φρέσκο κυπριακό άπαχο γάλα και σοκολάτα γάλακτος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με βιολογικό στέβια, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζελατίνη, πλούσιο σε εδώδιμες ίνες και πολύ χαμηλό σε θερμίδες και λιπαρά, πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU.

Διάβασε Επίσης: Τι είναι το Mystery Box που λανσάρει το Netflix;

Ανακάλυψε κι εσύ τη νέα πλούσια γεύση βανίλια – σοκολάτα σε ξυλάκια με στέβια, την οποία θα βρεις στις υπεραγορές και ετοιμάσου για ένα ακόμη συναρπαστικό, γευστικό Καλοκαίρι!


 

Loader