5 τέλειες ανδρικές ρόμπες για το απαραίτητο cocooning

5 τέλειες ανδρικές ρόμπες για το απαραίτητο cocooning

Μιας και τα lockdowns φαίνεται να μην τελειώνουν «ποτέ», ας τα «απολαύσουμε» τουλάχιστον, όσο γίνεται

Χωρίς τελειωμό φαντάζουν τα τρισκάρατα πλην όμως απαραίτητα lockdowns και αν και είμαστε σίγουροι πως κάπου, κάπως, κάποτε όλο αυτό θα τελειώσει (ελπίζουμε σύντομα!) ας κάνουμε τουλάχιστον, ό,τι μπορούμε για να τη βγάλουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Και πόσο καλύτερα από το να είσαι ζεστός και χουχουλιάρης μέσα στην διαχρονική και αθάνατη ρόμπα.

Μπορεί να την έχεις συνδέσει με αυτές που φόραγαν κάποτε οι θείοι και οι παππούδες μας στο χωριό, αλλά μη ξεχνάς πως οι ρόμπες αποτελούν το τέλειο ρούχο για να σε κρατούν ζεστό στο σπίτι, αλλά και να σε κάνουν να αισθάνεσαι χαλαρός και κομψός παράλληλα.

Και θυμήσου. Δεν είναι όλες οι ρόμπες ίδιες! Έχουμε και λέμε:

Η χνουδωτή

Είναι η πιο ζεστή ρόμπα και η καλύτερη επιλογή για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Πού ξέρεις πόσο θα διαρκέσει το lockdown; Καλό θα ήταν να κάνεις από τώρα τα κουμάντα σου.

 

Η βαμβακερή

Μια πιο light επιλογή, ιδανική για να τη φορέσεις για μικροδουλειές μέσα και έξω από το σπίτι. Μπορείς να τη φορέσεις όση ώρα κάθεσαι μπροστά από το laptop σου στέλνοντας emails για τη δουλειά, αλλά και για να βγεις να πετάξεις τα σκουπίδια, χωρίς να έχεις το άγχος του ‘τι θα πουν οι γείτονες’.

Η κασμιρένια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

Το κασμίρ θεωρείται ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα και κομψά υφάσματα που υπάρχουν στην αγορά. Τι καλύτερο από μια κασμιρένια ρόμπα, λοιπόν; Ίσως είναι λίγο πιο ακριβή από τις υπόλοιπες, αλλά αξίζει κάθε της ευρώ. Κάτι παραπάνω δεν ήξερε και ο Hugh Hefner που τις είχε σαν δεύτερο δέρμα του;

 

Η καρό

Ιδανική για να τις συνδυάσεις με τις πιτζάμες σου. Οι συγκεκριμένες ρόμπες έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για να τις φοράς πριν ή μετά τον ύπνο, επομένως μπορείς να τη φορέσεις αντί για ζακέτα. Ζεστή και στιλάτη.

 

Με κουκούλα

Εδώ η άνεση περνάει σε άλλο επίπεδο χάρη σε ένα στοιχείο της συγκριμένης ρόμπας, την κουκούλα. Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να φοράς αυτό το ρούχο, να φτιάξεις μια ζεστή σοκολάτα και να αράξεις βλέποντας Netflix.

 

Πηγή

Loader