Αυτό το βίντεο θα σου θυμίσει ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή

Αυτό το βίντεο θα σου θυμίσει ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή

Κι εσύ δεν μένει παρά να τα... φωτογραφίσεις και να λάβεις μέρος σε σχετικό διαγωνισμό

Έχεις δει το νέο βιντεάκι που κυκλοφορεί από τη μπύρα ΑΛΦΑ; Εμείς όχι μόνο το είδαμε αλλά, για να λέμε και τις αλήθειες μας, συγκινηθήκαμε. Από χαρά. Και συνειδητοποίηση

Για όλα αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα λόγω της καθημερινής τρεχάλας και των γρήγορων ρυθμών της ζωής μας. Λίγο η παύση που προέκυψε λόγω καραντίνας, η αποξένωση και η απομόνωση από ανθρώπους και πράγματα που αγαπάμε, ήταν αρκετά για να μας θυμίσουν όλα εκείνα που έχουν αξία ανεκτίμητη στη ζωή. 

Ρίξε μια ματιά εδώ: 

Αν κι εσύ έχεις διαπιστώσει όλα αυτά, αν έχεις δει τον εαυτό σου μέσα σ’ όλο αυτό, μάθε ότι τρέχει και σχετικός διαγωνισμός. 

Οι αξίες της μπύρας ΑΛΦΑ - αγάπη, φιλία, ειλικρίνεια και αυθεντικότητα- διόλου απομακρυσμένες από τις δικές μας, αναδεικνύονται εκ νέου καθώς βγαίνουμε από τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Κάτω από τη θεματική «Επιτέλους… ξανά μαζί», η μπύρα ΑΛΦΑ μάς φέρνει ξανά κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους μέσα από έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό που τρέχει αυτή τη στιγμή. 

Μέσα απ’ όλα όσα διδαχθήκαμε και συνειδητοποιήσαμε μέσα απ’ την πανδημία Covid-19, μακριά απ’ τους δικούς μας κι απ’ όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα, επιστρέφουμε πίσω στις αξίες της οικογένειας, της φιλίας και της αγάπης. 

Όλα όσα μας έχουν λείψει, τα ξαναζούμε εκ νέου διεκδικώντας μοναδικά και πλούσια δώρα που θα δώσουν σε παρέες και οικογένειες την ευκαιρία να περάσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να έρθουν ξανά πιο κοντά .

Ο διαγωνισμός της μπύρας ΑΛΦΑ θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020 και οι 21 νικητές που θα αναδειχθούν (7 κάθε μήνα) θα κερδίσουν διαμονές σε έπαυλη στον Πρωταρά για 6 άτομα, διαμονές σε 4* ξενοδοχείο για 4 άτομα, δραστηριότητες σε πάρκο περιπέτειας για 10 άτομα, οικογενειακά τραπέζια για 10 άτομα και βραδινές εξόδους για 10 άτομα.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να βγάλει μια φωτογραφία, παρέα με την ΑΛΦΑ μπύρα του και τα άτομα που τόσο του έχουν λείψει και να τη στείλει σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της μπύρας ΑΛΦΑ στο Facebook ή στο Instagram. 345

Η μπύρα ΑΛΦΑ - η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Cyprus Ltd - έχει στο ενεργητικό της μια πληθώρα από ενέργειες και events που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό, και που αποτυπώνουν τις αξίες του brand, αναδεικνύοντας πάντα την ΑΛΦΑ πλευρά του εαυτού μας.

Όροι και προϋποθέσεις εδώ

 

Loader