Εδώ και ένα δίμηνο οι φοιτητές έχουν ξετρελαθεί με την PAMEUNi!

Εδώ και ένα δίμηνο οι φοιτητές έχουν ξετρελαθεί με την PAMEUNi!

Η πλατφόρμα που έχει γίνει περιζήτητη

Αν είσαι φοιτητής την πλατφόρμα PAMEUNi την ξέρεις. Αν όχι, ρώτα τους φίλους σου που σίγουρα την χρησιμοποιούν ή μάθε περισσότερα στο κείμενό μας εδώ. 

Η PAMEUNi για να ξέρεις είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που απευθύνεται σε φοιτητές και προωθεί μέσω των μοναδικών ψηφιακών κουπονιών της την εξοικονόμηση χρημάτων. 

Γι’ αυτό και θα ακούσεις όλους όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει να την περιγράφουν ως ό,τι καλύτερο έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα. Έχεις κι εσύ πολλούς λόγους να ξετρελαθείς μ’ αυτή γιατί μέσω της διαδικτυακής ευκολόχρηστης πλατφόρμας της μπορείς να προμηθεύεσαι υπηρεσίες και προϊόντα σε καλύτερες τιμές και παράλληλα να εντοπίζεις μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές. 

Όλα , όπου και όταν τα θέλεις, μέσω του κινητού σου τηλεφώνου 

Μάθε επιπλέον ότι πέραν των φοιτητικών εκπτώσεων και προσφορών, που έχουν ήδη γίνει ανάρπαστες, στην πλατφόρμα PAMEUNi μπορείς να βρεις τα αγαπημένα σου καταστήματα χωρισμένα σε κατηγορίες (μόδας, ομορφιάς, γυμναστικής, φαγητού και ποτού, lifestyle, τεχνολογίας, διασκέδασης).  123

Όλα όσα χρειάζεσαι δηλαδή για μια ξέγνοιαστη και ενδιαφέρουσα φοιτητική ζωή γιατί, όλοι το ξέρουμε ότι, τα φοιτητικά χρόνια δεν είναι μόνο διάβασμα αλλά και... καλοπέραση!

Εξ όσων μαθαίνουμε, στην PAMEUNi έρχονται πολλές επιπλέον εκπλήξεις που σύντομα θα μπορούμε να σας τις ανακοινώσουμε. 

Αν είσαι φοιτητής Κολλεγίου, Πανεπιστημίου ή Ανώτερου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κάνε την δωρεάν εγγραφή σου τώρα χρησιμοποιώντας το ακαδημαϊκό σου email.

Τα 3 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις: 

  1. Μπες στη σελίδα www.pameuni.com ή κατέβασε την εφαρμογή της από Google Play ή App Store.  
  2. Δημιούργησε τον δωρεάν λογαριασμό σου μέσω του ακαδημαϊκού σου email. 
  3. Ψώνισε μέχρι τελικής πτώσης. 

 

Loader