Είναι χορτοφαγικά και βρίσκονται κοντά σου!

Είναι χορτοφαγικά και βρίσκονται κοντά σου!

H Pizza Fan εμπλουτίζει το μενού της με προϊόντα Beyond Meat

Η Pizza Fan εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Beyond Meat δημιουργώντας δύο νέα λαχταριστά προϊόντα για τον κατάλογο της, που θα λατρέψει όχι μόνο κάθε vegan φίλος, αλλά και όσοι από εσάς επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι πρωτότυπο, θρεπτικό και υγιεινό. 

Σύμφωνα με το μπλογκ της Pizza Fan, Vegan is a state of mind, και η εταιρεία υποστηρίζει αυτή τη στάση ζωής, γι’ αυτό και εμπλουτίζει τον κατάλογο της με νέες βίγκαν γεύσεις, που σίγουρα θα αγαπήσεις!

,β,βληλ

Τι γνωρίζεις για τα προϊόντα Beyond Meat;

Αν είσαι πραγματικός vegan, θα ξέρεις σίγουρα το συγκεκριμένο brand, αν όχι, εμείς είμαστε εδώ για να σας συστήσουμε. Η Beyond Meat είναι μία εταιρεία που παρασκευάζει προϊόντα φυτικής προέλευσης, πλούσια σε πρωτεΐνες, αντικαθιστώντας το κρέας. Τα plant based προϊόντα που δημιουργεί όπως το μπιφτέκι από μπιζέλι, παντζάρι και έλαιο καρύδας, διατηρεί όλη τη γεύση που θα είχε ένα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, προσφέροντας περισσότερα οφέλη για τον οργανισμό μας, ενώ προστατεύει και το περιβάλλον.

Το ζουμερό μπιφτέκι Beyond Meat περιέχει 20gr φυτικής πρωτεΐνης και δεν περιέχει καθόλου σόγια, γλουτένη και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Για τους burgerholics λοιπόν, υπάρχει το νέο Plant Based Burger που περιέχει ζουμερό vegan μπιφτέκι Beyond Meat, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι, vegan μαγιονέζα Hellman’s, κέτσαπ και μουστάρδα. Σίγουρα δε μπορείς ν’ αντισταθείς!

Ωστόσο παραπονεμένοι δε θα μείνουν ούτε οι pizza lovers! Γι’ αυτούς έχει δημιουργηθεί η Plant Based Burger Pizza που περιέχει vegan μπιφτέκι Beyond Meat, φυτικό τυρί, πατάτες crosscut και BBQ sauce.

fa;klaf;klaf;klaf

Loader