Γινόμαστε εξπέρ σε Online Banking και ATM επειδή… 2020

Γινόμαστε εξπέρ σε Online Banking και ATM επειδή… 2020

Και ευχαριστούμε τα Connect Corners για αυτό

Όσοι έχουμε την τύχη να ‘μαστε πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, ανακαλύψαμε τους ειδικά σχεδιασμένους χώρους εντός των καταστημάτων της και έχουμε πλέον εκπαιδευτεί πλήρως πως να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη χωρίς να περιμένουμε στις ουρές. 

Στα σημεία Connect Corners, και μέσα από μία απλή διαδικασία, μάθαμε πως να χρησιμοποιούμε τα ψηφιακά κανάλια που προσφέρονται και, στην τελική, να απολαμβάνουμε γρήγορη εξυπηρέτηση όποτε και απ’ όπου θέλουμε. 

2

Εκεί αν πας, θα συναντήσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό «Meeters – Greeters» και αφού συμπληρώσεις μία απλή αίτηση μπορείς να αποκτήσεις, δωρεάν, την χρεωστική σου κάρτα την οποία θα χρησιμοποιήσεις τόσο στις αναβαθμισμένες ΑΤΜ όσο και στα Hellenic Bank Web Banking και Mobile App. 

Ευγενικότατοι και κατανοητοί, οι Μeeters-Greeters θα σε εκπαιδεύσουν και θα σε καθοδηγήσουν ώστε να μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς γρήγορα και με ασφάλεια 24/7 απ’ το σπίτι σου ή ανέπαφα απ’ τις ATM. 

Έτσι αποκτάς έλεγχο του του λογαριασμού σου, πληροφορίες ή και εκτύπωση του ΙΒΑΝ σου, μπορείς να δεις το ιστορικό των συναλλαγών σου ή να μεταφέρεις χρήματα, να πληρώσεις λογαριασμούς κοινής ωφελείας και άλλα πολλά.  44

Ζούμε στο 2020 και η αλήθεια είναι ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η στροφή στην καινοτομία είναι η νέα πραγματικότητα στον χρηματοοικονομικό κλάδο και στη ζωή μας.  4

Η μετάβαση στη νέα εποχή που είναι εδώ και σ’ αυτήν που ξανοίγεται μπροστά μας δεν μπορεί να φιλοξενεί πολίτες δύο ταχυτήτων με κάποιους από αυτούς να μην έχουν τις ψηφιακές δεξιότητες να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Γι’ αυτό καλό είναι τόσο εμείς, όσο και τα δικά μας πρόσωπα, σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είναι, όποιο κι αν είναι το μορφωτικό τους επίπεδο, να αγκαλιάσουμε καινοτομίες σαν αυτή της Ελληνικής Τράπεζας και των πρωτοποριακών Connect Corners της. 

Γινόμαστε εξπέρ σε Online Banking και ATM επειδή… 2020 

Loader