Το Χημείο Γιαννουκά-Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Το Χημείο Γιαννουκά-Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ

Παραχωρήθηκαν 60 δωρεάν PCR test για τον covid-19 στο προσωπικό του Συνδέσμου.

Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία του Covid-19 στον τομέα της υγείας, ειδικότερα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, το Χημείο Γιαννουκά, μέλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, συνεργάστηκε φέτος τα Χριστούγεννα με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), στον οποίο παραχώρησε δωρεάν μοριακή εξέταση ανίχνευσης του κορωνοϊού (PCR test) για 60 μέλη του προσωπικού του στα πιστοποιημένα εργαστήρια του Ομίλου, συμβάλλοντας έτσι στην απρόσκοπτη συνέχιση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ στη διάρκεια των εορτών.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Χημείου Γιαννουκά, κ. Κυριάκος Γιαννουκά, επισήμανε ότι «το Χημείο Γιαννουκά-Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δεν θα μπορούσε να απέχει από τη συλλογική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων της πανδημίας, πρωτίστως σε ό,τι αφορά μια ευάλωτη ομάδα, όπως είναι οι καρκινοπαθείς. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ στέκεται όλα αυτά τα χρόνια αρωγός στις προσπάθειες των ασθενών και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας θελήσαμε να συνδράμουμε με αυτή μας την κίνηση στο σπουδαίο έργο του». 

Οι δειγματοληψίες στο προσωπικό του ΠΑΣΥΚΑΦ πραγματοποιήθηκαν από το εξειδικευμένο προσωπικό του Χημείου Γιαννουκά - Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε όλη την Κύπρο, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

fafafa

Loader