Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε ατημέλητοι

Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε ατημέλητοι

Φροντίζουμε τον εαυτό μας και την εμφάνισή μας γιατί είναι θέμα υγείας και ευεξίας

Αρκετοί πολιτικοί ηγέτες σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας Προέδρου στην Κύπρο, μας είπαν πως είμαστε σε πόλεμο. Καλά όλα αυτά για σκοπούς πολιτικής επικοινωνίας και αντιμετώπισης της πανδημίας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είμαστε σε κυριολεκτικό πεδίο μάχης με τανκς, πολυβόλα και χώματα. Να μείνουμε σπίτι μας ζητήθηκε και να περιορίσουμε τις κοινωνικές μας επαφές στο μίνιμουμ, για να περάσει το αναπάντεχο κακό που μας βρήκε, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Μένοντας όμως σπίτι δεν σημαίνει επιστρέφουμε στα σπήλαια, ξεχνώντας και παραμελώντας εντελώς την υγεία και εμφάνισή μας. Αυτό θα ήταν προβληματικό και δυνητικά φοβερά επιζήμιο, τόσο για το ανοσοποιητικό μας σύστημα που τώρα πρέπει να το φροντίσουμε περισσότερο από ποτέ πριν όσο και για τη ψυχολογική και ψυχική μας κατάσταση που, για να τη βγάλουμε καθαρή, πρέπει να τη διατηρήσουμε όσο πιο θετική και μπαλανσαρισμένη γίνεται.

Διαδικτυακά καταστήματα, με έδρα κιόλας την Κύπρο μας, μπορούν να μας δώσουν μια σειρά από σχετικές διεξόδους και λύσεις σε θέματα υγείας και ευεξίας. Ένα σάιτ που δίχως δεύτερη σκέψη ξεχωρίζουμε είναι το evzeen.com: Φαίνεται να έχει όλα όσα χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες και ακόμα παραπάνω.

m.mkljkkl

Θες, για παράδειγμα, να τονώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα με πολυβιταμίνες, όπως οι Wellman & Wellwoman ειδικά σχεδιασμένες για άντρες και γυναίκες αντίστοιχα. Για όσους ακολουθούν την φυσική οδό. Τα συμπληρώματα Ortis δίνουν λύσεις για τόνωση του οργανισμού μας με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά. Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα που στηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα εδώ.

Ακόμα, σημαντική βιταμίνη για τη στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και όχι μόνο είναι η περίφημη βιταμίνη D. Πέρα από την κυριολεκτική έκθεση του δέρματός σου στον αθάνατο κυπριακό ήλιο (με μέτρο όμως κι αυτό, μην το παρακάνουμε) θα μπορούσες να προμηθευτείς τα αντίστοιχα συμπληρώματα.

'Επειτα, καλό είναι το συνεχές τσιμπολόι στο σπίτι, ας μην αφήσουμε όμως τα δόντια μας να σαπίσουν. Θες να διατηρήσεις τη στοματική σου υγιεινή σε μια καλή κατάσταση, θωρακίζοντας κατ΄επέκταση την υγεία και σωστή λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού; Τα προϊόντα στοματικής φροντίδας GUMτα οποία διατίθενται και σε οικονομικές συσκευασίες για όλη την οικογένεια,  προτείνονται ανεπιφύλακτα.

Από γυμναστικούλα, πώς πάμε; Έγινες κι εσύ runner ή ποδηλάτης, στο πνεύμα της εποχής που μαζί με τα κακά φέρνει και καλά πράγματα; ΠΟΛΥ ωφέλιμο είναι να γυμναζόμαστε, πάντα όμως προσέχοντας το σώμα μας, ιδιαίτερα όσοι από εμάς ήταν εντελώς αγύμναστοι. 

Και σε αυτό τον τομέα το evzeen.com έρχεται να μας δώσεις τις λύσεις σε σωστά συμπληρώματα διατροφής για γερές αρθρώσεις και οργανισμό όπως τα Jointace αλλά και στηρίγματα αρθρώσεων και μυών Futuro όπως αυτά εδώ, που μας προστατεύουν από μικροοργανισμούς.

Ας μην ξεχνάμε επιπλέον πως μπορεί να μην μας βλέπει άνθρωπος αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και να μην «βλεπόμαστε». Περιποιούμαστε τον εαυτό μας με προϊόντα ομορφιάς, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, Frezyderm, που στο evzeen διατίθενται σε αφθονία και σε μεγάλη ποικιλία. Για τους φανατικούς των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών, να σημειωθεί πως υπάρχουν και τα προϊόντα Weleda -40% special offers.

Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείς να τα αποκτήσεις σύντομα στο σπίτι σου με λίγα μόνο κλικς και με δωρεάν delivery

Loader