Moshi Moshi: Το νέο ιαπωνικό εστιατόριο της Λευκωσίας

Moshi Moshi: Το νέο ιαπωνικό εστιατόριο της Λευκωσίας

Φαγητό σε μορφή τέχνης

Ανοίξε αυτές τις μέρες στη Στασάνδρου για delivery και take away - Προσεχώς επεκτείνει τις υπηρεσίες του σε ολόκληρη τη Λευκωσία.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε συνθήκες lockdown και η πανδημία να καλπάζει, η ζωή ωστόσο πρέπει να συνεχιστεί και ο κλάδος της εστίασης να συνεχίσει να επεκτείνεται και να αναπτύσσεται προσφέροντας μας καινούριες και ενδιαφέρουσες, ωραίες επιλογές.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα νέα επιλογή, για παράδειγμα, που εμφανίζεται αυτές τις μέρες στην καρδιά της Λευκωσίας, είναι το Moshi Moshi, το καινούριο εστιατόριο αυθεντικής ιαπωνικής κουζίνας που ανοίγει στην οδό Στασάνδρου για Delivery και Take away.

gsgsg

Το Moshi Moshi εισάγει στο κοινό της Λευκωσίας μια πληθώρα επιλεγμένων, γευστικών, ιαπωνικών πιάτων όπως σαλάτες, sashimi, sushi rolls και τα περίφημα bao buns. Το τι το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα επιλεγμένα υλικά, η κατανόηση της ιαπωνικής κουλτούρας και κουζίνας αλλά και η αγάπη των σεφ σε όλα τα στάδια προετοιμασίας του φαγητού. 

"Θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο αυτή την αγάπη αλλά και τις γνώσεις που έχουμε. Το Moshi Moshi δεν θέλει να προσφέρει μόνο ποιοτικό γιαπωνέζικο φαγητό, αλλά ασφάλεια, ποιότητα, χαρά και πάθος!" σημεινώνεται από τους εμπνευστές του νέου εστιατορίου.

jfjfj

Προσωπική εμπειρία πελάτη που έχει ήδη γευτεί τις υπηρεσίες του νέου εστιατορίου αναφέρει: 'Έχοντας δοκιμάσει το φαγητό του Moshi Moshi, λέω με ασφάλεια αλλά και χαρά ότι σου προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία! Καλώντας το τηλέφωνο του Moshi Moshi για να τοποθετήσω την παραγγελία μου, καταλαβαίνω ότι πίσω από το τηλέφωνο κρύβεται ένας κόσμος φτιαγμένος με μεράκι, αγάπη και με το χαμόγελο στα χείλη έτοιμος να σε εξυπηρετήσει.Τα Volcano Rolls, είναι επιλογή αγαπημένη από το Menu του Moshi Moshi, με τις τραγανές γαρίδες στο πάνω μέρος των Rolls να αφήνουν μια μοναδική γεύση! Σαν αμαρτωλός ακόλουθος των trends έχω αγαπήσει τα Bao Buns, και το Duck Bao από το Moshi Moshi ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου! tender, moist and unforgetable! 

gsdsgs

To Moshi Moshi βρίσκεται στην Στασάνδρου 3Α και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 77787808. 

Η κουζίνα του είναι ήδη ανοικτή για μια περίοδο soft opening και στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να ενταχθεί ολοκληρωτικά στην καθημερινότητα μας, αφού οι υπηρεσίες delivery θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη Λευκωσία.

Facebook  

Instagram

 

fhfh

Loader