Οι Power Rangers, ο Captain Planet και το Μικρό μου Πόνυ επιστρέφουν στις ζωές μας

Οι Power Rangers, ο Captain Planet και το Μικρό μου Πόνυ επιστρέφουν στις ζωές μας

Με το Surprise Happy Meal® στα McDonald's

Aπό την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου

Αν γυροφέρνεις ή πάτησες τα σαράντα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμάσαι τη χαριτωμένη Hello Kitty, τον γενναίο Captain Planet, τους πολύχρωμους Power Rangers, αλλά και εκείνο το πώς το λέμε... Α, ναι, το «Μικρό μου Πόνυ» που μόνο την άνοιξη φέρνει (άλλες εποχές δεν παίζουν). 

Παραδέξου το! Ένα γλυκό χαμόγελο μόλις φώτισε το πρόσωπό σου και ξύπνησαν μέσα σου τρελούτσικες αναμνήσεις από αθώες και αξέχαστες εποχές. 

Θυμάσαι; Tότε που λικνιζόσουν στους ρυθμούς του Lambada και πριν δύσει ο ήλιος δεν επέστρεφες από το παιχνίδι με τα παιδιά της γειτονιάς. Τότε που στο χέρι σου κρατούσες διαρκώς μία τρυπημένη μπάλα, αντί ένα high-tech κινητό τηλέφωνο και έλιωνες κυριολεκτικά τα λάστιχα του ποδηλάτου σου, χωρίς να σε ζαλίζουν τα ασταμάτητα red notifications των Social Media.

gsgs
McNuggets Buddies Original McDonald's Poster 1988

Κοίταξέ με στα μάτια και πες μου... Αν είχες ένα μαγικό ραβδάκι, θα γύριζες το χρόνο πίσω; Δεν θα ήθελες να παρακολουθήσεις ξανά και ξανά τους Power Rangers να κάνουν ακροβατικά στον αέρα; Δεν θα ήθελες να ακούσεις τη χαρακτηριστική φωνή του Captain Planet; Η απάντηση είναι ναι, με τη διαφορά ότι τώρα θες να απολαύσεις την αρχή και το τέλος κάθε επεισοδίου, παρέα με τα παιδιά σου! 

hdhd
Power Rangers Original McDonald's Poster 1995

Η ΜcDonald’s™ γιορτάζει τα 40ά γενέθλια του Happy Meal και με την ευκαιρία αυτή κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση το  Surprise Happy Meal, που θα περιέχει τα πιο δημοφιλή ρετρό παιχνίδια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών σε συλλεκτική εκδοχή. Όλα τα παιχνίδια θα τα βρείτε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s. 

#DidYou Know

Το πρώτο Happy Meal κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1979 στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την ονομασία Circus Wagon Meal, και περιείχε παιχνίδια, όπως σβούρες και γομολάστιχες με διάφορες φιγούρες της McDonald’s, γνωστές και ως McDonaldland Characters Erasers.  

Loader