Summer Life στα COFFEEHOUSE

Summer Life στα COFFEEHOUSE

Τα COFFEEHOUSE καλωσορίζουν το καλοκαίρι με νέες απολαυστικές επιλογές

Ο νέος μονοποικιλιακός specialty καφές της COFFEEHOUSE έρχεται από τα βουνά της Κολομβίας και το ηφαιστειακό έδαφος της Huila, από εκλεκτούς κόκκους arabica διαλεγμένους με το χέρι στη φάρμα El Diamante.

Τα αρώματα λουλουδιών κυριαρχούν στο πλούσιο σώμα με την  ισορροπημένη οξύτητα από παπάγια και εσπεριδοειδή και μαζί με νότες από μαύρη σοκολάτα, προσφέρουν μια βελούδινη επίγευση. Απολαύστε τον COLOMBIA El Diamante Microlot σε Cold Brew και Freddo.

fafafafafa

Και επειδή το καλοκαίρι θέλει δροσερά και ελαφριά γεύματα, η COFFEEHOUSE πρόσθεσε στο μενού της πέντε νέες ολόφρεσκες σαλάτες, πάντα με την υπογραφή του καταξιωμένου Σεφ Χριστόφορου Πέσκια! Salad Power λοιπόν, με υγιεινά, φρέσκα υλικά, σπιτικά dressings και superfoods.

Η αγαπημένη Mexican Chicken με αβοκάντο και sweet chili dressing, η Chicken Caesar με χειροποίητο sauce, μαζί με τις vegetarian Ρόκα Σπανάκι και μανούρι, την μοναδική σαλάτα με Ντάκο από Χαρούπι, αλλά και τη δροσερή vegan Ταμπουλέ με Λαχανικά να συμπληρώνει την πεντάδα, προσφέρουν ποιοτικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας.

faafafa

Απολαύστε τις νέες καλοκαιρινές γεύσεις από 1η Ιουνίου σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE σε Κύπρο και Ελλάδα.

Loader