Top-10 Netflix Cyprus με stoiximan διασκέδαση

Top-10 Netflix Cyprus με stoiximan διασκέδαση

H περίοδος που βιώνει ο πλανήτης μπορεί να έχει παραλύσει αρκετά πράγματα στη ζωή μας, αλλά κάποια άλλα έχουν πάρει φωτιά

Οι ώρες που περνάμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας, έχουν περισσότερο τηλεόραση, διάβασμα και ενασχόληση με το σπίτι. Βέβαια, με τους ρυθμούς που τρέχει η καθημερινότητα, όταν είμαστε σε φυσιολογικές συνθήκες, η ξεκούραση είναι επιβεβλημένη για τους περισσότερους, γι' αυτό και η τηλεόραση υπερτερεί των άλλων ασχολιών. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ζητήθηκε από το Netflix και το Youtube να ρίξουν την ποιότητα της εικόνας τους λόγω παγκόσμιας επιβάρυνσης στο διαδίκτυο. Μιας και ο λόγος λοιπόν για το NetFlix μας προκάλεσε περιέργεια να δούμε τι βλέπουν περισσότερο οι τηλεθεατές στην Κύπρο αυτήν την ιδιότυπη περίοδο. Εξάλλου το Netflix είναι μία πραγματικότητα, που από συνήθεια έγινε λατρεία. 

Μάλιστα κάποιες σειρές μπήκαν ακόμη και στη στοιχηματική πλατφόρμα του Stoiximan cy, στην κατηγορία Διασκέδαση, όπως είδαμε στους πρώτους δύο κύκλους του Casa de Papel. Αυτή τη στιγμή λοιπόν το ΤΟΠ-10 του Netflix στις προτιμήσεις των συνδρομητών του είναι το εξής:

Money Heist

Τα νέα επεισόδια του Money Heist λοιπόν, αυτά που μάθαμε ως Casa de Papel. Με 13 επεισόδια και την αρχή να γίνεται με τον Καθηγητή να στρατολογεί μία νεαρή κλέφτρα και άλλους επτά εγκληματίες για τη μεγάλη ληστεία. Αυτή θα γίνει στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Η συνέχεια στις οθόνες του Netflix.

Toy Boy

Ο ισπανικός κινηματογράφος και η τηλεόραση διανύουν τη χρυσή εποχή τους. Η σειρά Toy Boy έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Ένας στρίπερ αποφυλακίζεται μετά από επτά χρόνια στις φυλακές της Μάλαγα. Θέλει να αποδείξει ότι η ερωμένη του είναι αυτή που τον παγίδευσε για τον φόνο του άντρα της. Καθηλωτικό, σκοτεινό, με έντονο σασπένς και 10 επεισόδια σε μία σεζόν.

Money Heist The Phenomenon

Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για το φαινόμενο της σειράς «Τέλεια Ληστεία», όπως μας συστήθηκε στα ελληνικά. Μία ομάδα από συμπαθείς ληστές, με καθοδηγητή τον καθηγητή της, ο οποίος φλερτάρει και με την ντετέκτιβ που τους καταδιώκει. Ένα ντοκιμαντέρ 57 λεπτών για το παγκόσμιο ντελίριο που προκάλεσε η σειρά.

Foreigner

Εξαιρετική ταινία. Ο Τσάκι Τσαν σε έναν από τους καλύτερους ρόλους του. Ψάχνει την εκδίκηση όταν ένα παρακλάδι του ΙΡΑ τοποθετώντας μία βόμβα, σκοτώνει την κόρη του Τσάκι Τσαν. Στον ρόλο του πρωθυπουργού της Βόρειας Ιρλανδίας, ο μοναδικός Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος έχει περάσει από το μετερίζι της τρομοκρατικής οργάνωσης και τώρα έχοντας τον πολιτικό θώκο και αξίωμα κάνει υποχωρήσεις και παίζει παιχνίδια εξουσίας.

Coffee & Kareem

Μία αστυνομική κωμωδία η οποία λατρεύτηκε. Ένας γκαφατζής αστυνομικός πρέπει να συνεργαστεί με τον γιο της φίλης του (ο οποίος είναι αρκετά αθυρόστομος) για να ξεσκεπάσουν μία συνωμοσία στο Ντιτρόιτ. Άφθονο γέλιο, συνδυασμένο με περιπέτεια και πρωταγωνιστές τους Εντ Χελμς και Ταράζι Χένσον.

Locked Up

Και ξανά οι Ισπανοί δίνουν το παρόν σε μία δυνατή σειρά με τέσσερις σεζόν με την κάθε μία να έχει από οκτώ ως και 13 επεισόδια. Σχεδόν 20 ωριαία επεισόδια λοιπόν για μία γυναίκα που για χάρη του άντρα της κάνει κατάχρηση και καλείται να μάθει να επιβιώνει στον σκληρό κόσμο των γυναικείων φυλακών.H ισπανική σειρά βρίσκεται στην 6η θέση του Netflix Top 10 για την Κύπρο.

Tiger King: Φόνοι, Χάος και Τρέλα

Με τον ιδιοκτήτη ενός ζωολογικού κήπου να βγαίνει εκτός ελέγχου και δίπλα του μία σειρά εκκεντρικών χαρακτήρων με φόντο τον υπόκοσμο όσων ασχολούνται με την εκτροφή αιλουροειδών, αυτή η σειρά θα σας κόψει την ανάσα. Κατατάσσεται στα ντοκιμαντέρ για αληθινά εγκλήματα και είναι μία σεζόν με επτά επεισόδια.

ElitE

Ξανά οι Ισπανοί. Στήνουν τη δική τους κυριαρχία τα τελευταία χρόνια με προσπάθειες που είναι παραπάνω από εξαιρετικές. Το ElitE έχει τρεις σεζόν και μας μεταφέρει στον κόσμο της εφηβείας. Όταν τρεις νεαροί από χαμηλότερη οικονομική τάξη μπαίνουν σε ένα ιδιωτικό σχολείο, η σύγκρουση με τους πλούσιους συμμαθητές είναι αναπόφευκτη. Μόνο που κατάσταση ξεφεύγει και καταλήγει σε φόνο! φυλακών.H ισπανική σειρά βρίσκεται στην έκτη θέση του Netflix Top 10 για την Κύπρο.

Ozark

Αμερικάνικη σειρά δράσης με τρεις σεζόν. Μία πολύ δυνατή, καταιγιστική σειρά από τον κόσμο της παρανομίας και των ναρκωτικών. Ένας οικονομικός σύμβουλος μετακομίζει στο Όζαρκ του Μιζούρι από το Σικάγο για να «ξεπλύνει» 500.000.000$ σε πέντε χρόνια για έναν έμπορο ναρκωτικών. Με σασπένς και ανελέητο κυνηγητό, θα σας καθηλώσει.

Unorthodox

Μία σεζόν, τέσσερα επεισόδια γεμάτα προσωπικές στιγμές, συγκίνηση, συγκρούσεις με την καθεστηκυία τάξη, τις προκαταλήψεις. Πολιτικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό πλαίσιο μας καθορίζουν. Αν αντισταθεί κάποιος θα έχει συνέπειες, αλλά και προσωπική ελευθερία. Μία νεαρή Εβραία φεύγει από το Μπρούκλιν για να αποφύγει έναν γάμο (φυσικά με προξενιό). Πηγαίνει στο Βερολίνο, συναναστρέφεται με παρέα μουσικών, αλλά το παρελθόν την κυνηγά. 

Loader