5+1 τρόποι για να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή

5+1 τρόποι για να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή

Ήρθε η στιγμή να τους ανακαλύψεις

Όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση που κρατά χρόνια, είναι λογικό πως κάποια στιγμή η φλόγα θα αρχίσει να σβήνει.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που πλέον νιώθουν ξένοι μεταξύ τους αφού έχει χαθεί αυτή η σπίθα του πρώτου καιρού. Το σεξ πολλές φορές μπαίνει στην άκρη είτε γιατί το ζευγάρι είναι κουρασμένο, είτε γιατί δεν έχει χρόνο. Όλα όμως μπορούν να λυθούν εάν το θέλουμε. 

Διάβασε Επίσης: 5+1 πράγματα που δεν πρέπει να λες στους single φίλους σου 

Τα χρόνια πέρασαν, η σχέση μπήκε σε ρουτίνα και το καυτό σεξ αντικαταστάθηκε από βραδιές στον καναπέ, παρέα με Netflix και σουβλάκια. Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, και όλοι έχουμε ανάγκη στιγμές χαλάρωσης και comfort food, γιατί να μην ξαναζωντανέψουμε εκείνες τις μέρες (και νύχτες) πάθους; Στην τελική, δεν θέλει κόπο. Μόνο μερικά έξυπνα tips για να βρείτε τη φλόγα του πρώτου καιρού. 

Η σωστή προετοιμασία 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν γίνεται να πιστεύετε ότι το πάθος και η φλόγα είναι πράγματα που προκύπτουν ξαφνικά ή από μόνα τους. Πρέπει να δουλεύετε και οι δύο τη σχέση. Πριν φτάσουμε στο σεξ, διεγείρουμε τον εγκέφαλο μέσα από το ερωτικό παιχνίδι. Ερωτικά μηνύματα στη δουλειά, δημιουργία ατμόσφαιρας στο σπίτι, ένα ερωτικό βοήθημα ή το να δείτε μία ερωτική ταινία μαζί. 

Πρώτα ραντεβού 

Πριν κάνετε σχέση, βγαίνατε ραντεβού για να γνωριστείτε. Ένα ρομαντικό δείπνο, σινεμά ή για ποτό στο αγαπημένο σας μπαρ. Αν θέλετε να διατηρηθεί η φλόγα, μην ξεχνάτε τα ερωτικά ραντεβού. Φροντίστε να οργανώνετε μία έξοδο την εβδομάδα για να πείτε τα νέα σας (ιδανικά όχι τα της δουλειάς) και για να έρθετε πιο κοντά. Σωματικά και ψυχικά. 

Δοκιμάστε κάτι καινούριο 

Οι πειραματισμοί και οι νέες ιδέες αλλάζουν εντελώς τη ρουτίνα του σεξ και σε βάζουν σε ένα άλλο mood. Ακόμα και αν η προσπάθεια δεν πετύχει, σημασία έχει ότι προσπαθήσατε. Και αυτό θα αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ σας. 

Μην υποτιμάτε τις τεμπέλικες στάσεις 

Το πάθος και το καυτό σεξ δεν ισούνται απαραίτητα με ακροβατικά και ριψοκίνδυνες στάσεις. Οι νύφες που ενώνουν το 2018 και το 2018 είναι οι πιο αινιγμενιγμοί. Όταν νιώθετε ασφάλεια και χαλαρότητα, είναι πολύ πιθανό ότι θα το απολαύσετε. Κάντε τη διαφορά με μικρές παραλλαγές.

Πάνω από όλα η ποιότητα 

Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός φορών που πρέπει να κάνουμε σεξ, επομένως δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε επειδή δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Αν κάνετε σεξ πιο αραιά, αλλά η ποιότητά του είναι υψηλή και ικανοποιείστε εξίσου και οι δύο, όλα βαίνουν καλώς. Όσο μεγαλώνουμε, η ποιότητα υπερτερεί της ποσότητας. 

Βγείτε από την κρεβατοκάμαρα 

Εν ολίγοις, ξεχάστε για λίγο την άνεση του κρεβατιού σας. Μπορείτε να μείνετε στο σπίτι, αλλά να δοκιμάσετε τα υπόλοιπα δωμάτια ή να πάρετε το ρίσκο και να υποδεχτείτε το σεξ στο αυτοκίνητο ή όπου αλλού σας εμπνέει. Πάντα με προσοχή και ασφάλεια. 

Πηγή

Loader